19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bu tam değil, kısmi kapanma”

Siyaset 28.04.2021 - 11:25, Güncelleme: 28.04.2021 - 11:25
 

“Bu tam değil, kısmi kapanma”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendiren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bu tam kapanma olmamış, kısmi kapanma olmuş, değişen bir şey yok ortada, fabrikalar açık mesela, fabrikalardan bulaşıyor, sosyal devlet vatandaşına yardım eder biz etmiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam kapanma açıklaması sonrasında Bölgemizde de yankıları devam ediyor. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş alınan tam kapanma kararını eleştirdi. Tam kapanma kararına yönelik “bu tam kapanma değil kısmi kapanma” diyen Aktaş “Fabrikalardan bulaşan virüs varken fabrikaları hala açık tutuyoruz, sosyal devlet böyle zamanlarda vatandaşına yardım eder, biz etmiyoruz, sorun zaten burada. Tam kapanma diyoruz iş yerleri açık olacak, bunun kime faydası var? Tam kapanma derken kendimizi kandırıyoruz, ortada salgını yönetemeyen bir anlayış var, bu kafayla ben vakaların düşeceğini sanmam, bir şey fark etmeyecektir” ifadesini kullandı. “SALGINI YÖNETEMEYEN BİR SİSTEM VAR” Sözlerine devam eden Başkan Aktaş, “Aşı yok ortada, para yok. Nüfusun çeyreği bile aşılanmadı. Oldukça yavaşız bu konuda. Salgınla mücadelede her anlamda geç karar alıyoruz, yavaş davranıyoruz. Bir seneyi aşkın süredir geldiğimiz nokta tam olarak bu. Tam kapanma diye bir şey yok, lafta var gerçekte yok. Her yer açık olacak. Vatandaşa oluyor olan. Ben daha sağlıklı adımlar beklerdim ama ortada adım falan da yok. Salgını yönetemeyen bir sistem var sürekli başa dönüyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendiren CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bu tam kapanma olmamış, kısmi kapanma olmuş, değişen bir şey yok ortada, fabrikalar açık mesela, fabrikalardan bulaşıyor, sosyal devlet vatandaşına yardım eder biz etmiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam kapanma açıklaması sonrasında Bölgemizde de yankıları devam ediyor. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş alınan tam kapanma kararını eleştirdi. Tam kapanma kararına yönelik “bu tam kapanma değil kısmi kapanma” diyen Aktaş “Fabrikalardan bulaşan virüs varken fabrikaları hala açık tutuyoruz, sosyal devlet böyle zamanlarda vatandaşına yardım eder, biz etmiyoruz, sorun zaten burada. Tam kapanma diyoruz iş yerleri açık olacak, bunun kime faydası var? Tam kapanma derken kendimizi kandırıyoruz, ortada salgını yönetemeyen bir anlayış var, bu kafayla ben vakaların düşeceğini sanmam, bir şey fark etmeyecektir” ifadesini kullandı.

“SALGINI YÖNETEMEYEN BİR SİSTEM VAR”

Sözlerine devam eden Başkan Aktaş, “Aşı yok ortada, para yok. Nüfusun çeyreği bile aşılanmadı. Oldukça yavaşız bu konuda. Salgınla mücadelede her anlamda geç karar alıyoruz, yavaş davranıyoruz. Bir seneyi aşkın süredir geldiğimiz nokta tam olarak bu. Tam kapanma diye bir şey yok, lafta var gerçekte yok. Her yer açık olacak. Vatandaşa oluyor olan. Ben daha sağlıklı adımlar beklerdim ama ortada adım falan da yok. Salgını yönetemeyen bir sistem var sürekli başa dönüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.