19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dev proje için kolları sıvadılar

Gündem 28.04.2021 - 16:19, Güncelleme: 28.04.2021 - 16:19
 

Dev proje için kolları sıvadılar

Dev proje için kolları sıvadılar

ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ortak projesi olarak başlatılan, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın katılımlarıyla, savunma sanayi başta olmak üzere; sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen okul projesi için Kocaeli Valiliği ev sahipliğinde protokol gerçekleştirildi. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız GTO Başkanı Nail Çiler, “Ben Sayın valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 28683 m kare yer verdi bakanlık tarafından bu okulu yapacağız, aranan eleman olacaklar. Tedarik merkezler olacak, yurt olacak kurban bayramı ihale çıkar, 300 günde tamamlanır diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çok faydalı ve çok önemli bir proje ülkemiz ve  bölgemiz adına” ifadesini kullandı.
Dev proje için kolları sıvadılar

ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ortak projesi olarak başlatılan, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın katılımlarıyla, savunma sanayi başta olmak üzere; sanayiye nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen okul projesi için Kocaeli Valiliği ev sahipliğinde protokol gerçekleştirildi.

Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız GTO Başkanı Nail Çiler, “Ben Sayın valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 28683 m kare yer verdi bakanlık tarafından bu okulu yapacağız, aranan eleman olacaklar. Tedarik merkezler olacak, yurt olacak kurban bayramı ihale çıkar, 300 günde tamamlanır diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çok faydalı ve çok önemli bir proje ülkemiz ve  bölgemiz adına” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.