Başkan Karakadılar; “Diğer başkanlarla aynı ekrana çıkarım”

Gündem 29.04.2021 - 14:40, Güncelleme: 29.04.2021 - 14:40
 

Başkan Karakadılar; “Diğer başkanlarla aynı ekrana çıkarım”

Başkan Karakadılar; “Diğer başkanlarla aynı ekrana çıkarım”

Hedef TV ekranlarında yayınlanan Mert Gürenç’in hazırlayıp sunduğu Genç Söylem programının bu haftaki konuğu CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Salih Zeki Karakadılar oldu. Programda önemli açıklamalar yapan Başkan Karakadılar, canlı yayın sorularını da yanıtladı. Başkan Salih Zeki Karakadılar “Siyasetçi bir aileden geliyorum, siyasete böylece girdim, zor olmadı ailemle beraber bu yola çıktım, partinin içine girdim, kolay oldu, o gün bugündür siyasetteyim. Ülkenin ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi, bizler için onur görevi mücadele ediyorum. Gençler partimizde yer almalı. 18 yıldır iktidar var, gençlerin neden CHP demeleri ortada, gençler özgürlük, iş istiyor, eğitim istiyor, iktidarın tek alternatifi CHP’dir, çalışıyoruz, saha çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Tugay Adak konusunda konuşan Karakadılar, “Herkes pay çıkarmalı, boğazım düğüm düğüm, Tugay kardeşimiz hepimizden çok partiliydi” ifadesini kullandı. SİYASİ RAKİBİZ DÜŞMAN DEĞİLİZ “Ülkenin hali ortada “ diyen  Başkan Salih Zeki Karakadılar “Ülkede kutuplaşma var. Bizler aynı masada olmalıyız. Eski programlar ortada, siyasetçiler yan yana aynı masada konuşuyor, şimdi neden olmasın? Ben tüm il gençlik kolları başkanlarıyla bir arada ekrana çıkarım, çıkmak isterim neden çıkmayayım? Kutuplaşma güzel değil, ben isterim, kabul ederim, böyle bir şey olduğu takdirde biz tüm siyasi partilerle bir araya geliriz, rakibiz düşman değiliz, ben davette bulunuyorum buradan” dedi.
Başkan Karakadılar; “Diğer başkanlarla aynı ekrana çıkarım”

Hedef TV ekranlarında yayınlanan Mert Gürenç’in hazırlayıp sunduğu Genç Söylem programının bu haftaki konuğu CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Salih Zeki Karakadılar oldu. Programda önemli açıklamalar yapan Başkan Karakadılar, canlı yayın sorularını da yanıtladı.

Başkan Salih Zeki Karakadılar “Siyasetçi bir aileden geliyorum, siyasete böylece girdim, zor olmadı ailemle beraber bu yola çıktım, partinin içine girdim, kolay oldu, o gün bugündür siyasetteyim. Ülkenin ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi, bizler için onur görevi mücadele ediyorum. Gençler partimizde yer almalı. 18 yıldır iktidar var, gençlerin neden CHP demeleri ortada, gençler özgürlük, iş istiyor, eğitim istiyor, iktidarın tek alternatifi CHP’dir, çalışıyoruz, saha çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Tugay Adak konusunda konuşan Karakadılar, “Herkes pay çıkarmalı, boğazım düğüm düğüm, Tugay kardeşimiz hepimizden çok partiliydi” ifadesini kullandı.

SİYASİ RAKİBİZ DÜŞMAN DEĞİLİZ

“Ülkenin hali ortada “ diyen  Başkan Salih Zeki Karakadılar “Ülkede kutuplaşma var. Bizler aynı masada olmalıyız. Eski programlar ortada, siyasetçiler yan yana aynı masada konuşuyor, şimdi neden olmasın? Ben tüm il gençlik kolları başkanlarıyla bir arada ekrana çıkarım, çıkmak isterim neden çıkmayayım? Kutuplaşma güzel değil, ben isterim, kabul ederim, böyle bir şey olduğu takdirde biz tüm siyasi partilerle bir araya geliriz, rakibiz düşman değiliz, ben davette bulunuyorum buradan” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.