Gebze’de ÜRKÜTEN yoğunluk

Gebze 29.04.2021 - 15:24, Güncelleme: 29.04.2021 - 15:24
 

Gebze’de ÜRKÜTEN yoğunluk

Gebze’de ÜRKÜTEN yoğunluk

Gebze’de koronavirüs nedeniyle uygulanacak tam kapanma öncesi çarşı ve marketlerde vatandaşlar ürküten yoğunluk oluşturdu. Koronavirüsle mücadele kapsamında dün saat 19.00 itibariyle başlayan 17 günlük tam kapanma kararı neticesinde vatandaşlar çarşı ve marketlerde sabah saatlerinden itibaren alışverişlerini tamamlamak üzere yoğunluk oluşturdu. Maske ve sosyal mesafe kurallarını gözeten işletmelerde ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar kısıtlama başlamasına az bir süre kala evlerinin yolunu tuttu. Sıcak havanın da etkisiyle cadde ve sokakları dolduran vatandaşlar banka önleri, kuruyemiş satan işletmeler, semt pazarlarının yanı sıra özellikle Et ve Süt Kurumu ve giyim mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Araçlarda caddelerde trafiğin yoğunlaşmasına ve zaman zaman sıkışmasına sebep oldu. NEFES ALMAK İSTEYEN KENT MEYDANINA KOŞTU Öte yandan tam kapanma öncesi çiftçiler, izin belgesi almak için Gebze Kaymakamlığı uzun kuyruklar oluşturdu. Et ve Süt Kurumu önünde sırasının gelmesini bekleyen vatandaşlar ise sürekli yoğunluk yaşadıklarını vurguladılar. 17 gün boyunca evlerinde kalacak olan gençler ise biraz nefes almak için Gebze Kent Meydanı’nda bulunan ağaçların altında serinlediler. 17 günlük alışverişlerini tamamlayan Gebzeliler kısıtlamaya az bir süre kala evlerine döndü.
Gebze’de ÜRKÜTEN yoğunluk

Gebze’de koronavirüs nedeniyle uygulanacak tam kapanma öncesi çarşı ve marketlerde vatandaşlar ürküten yoğunluk oluşturdu.

Koronavirüsle mücadele kapsamında dün saat 19.00 itibariyle başlayan 17 günlük tam kapanma kararı neticesinde vatandaşlar çarşı ve marketlerde sabah saatlerinden itibaren alışverişlerini tamamlamak üzere yoğunluk oluşturdu. Maske ve sosyal mesafe kurallarını gözeten işletmelerde ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar kısıtlama başlamasına az bir süre kala evlerinin yolunu tuttu. Sıcak havanın da etkisiyle cadde ve sokakları dolduran vatandaşlar banka önleri, kuruyemiş satan işletmeler, semt pazarlarının yanı sıra özellikle Et ve Süt Kurumu ve giyim mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Araçlarda caddelerde trafiğin yoğunlaşmasına ve zaman zaman sıkışmasına sebep oldu.

NEFES ALMAK İSTEYEN KENT MEYDANINA KOŞTU

Öte yandan tam kapanma öncesi çiftçiler, izin belgesi almak için Gebze Kaymakamlığı uzun kuyruklar oluşturdu. Et ve Süt Kurumu önünde sırasının gelmesini bekleyen vatandaşlar ise sürekli yoğunluk yaşadıklarını vurguladılar. 17 gün boyunca evlerinde kalacak olan gençler ise biraz nefes almak için Gebze Kent Meydanı’nda bulunan ağaçların altında serinlediler. 17 günlük alışverişlerini tamamlayan Gebzeliler kısıtlamaya az bir süre kala evlerine döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.