Fahrettin Koca açıklama yapacak

Gündem 05.05.2021 - 10:19, Güncelleme: 05.05.2021 - 10:19
 

Fahrettin Koca açıklama yapacak

Fahrettin Koca açıklama yapacak

29 Nisan'da başlayan ve 17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanma sürecinin, koronavirüs salgınının gidişatını nasıl etkilediği ve bundan sonraki süreçte neler olacağı vatandaşların en çok merak ettikleri konuların başında geliyor. Koronavirüs Bilim Kurulu da bu gündemle bugün saat 16.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Koca, toplantı sonrası açıklama yapacak. Kabine toplantısı sonrasında alınan tam kapanma kararı, kontrol altına alınamayan korona salgınına karşı son çare olarak düşünüldü. Bu kapsamda muaf tutulan sektörler ve vatandaşlar haricinde 17 günlük bir karantina süreci başlamış oldu. Bu dönemin nasıl sonuçlanacağı, olumlu etkilerin görülüp görülmediği ve bundan sonra neler olacağı ise vatandaşların merak ettiği konuların başında geliyor. BAKAN, TOPLANTI SONRASINDA AÇIKLAMA YAPACAK Bu gelişmeler üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün saat 16.30'da Koronavirüs Bilim Kurulu toplanacak. Koca'nın toplantının ardından saat 18.00'de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacağı bildirildi. VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN VE AZALAN İLLERİ PAYLAŞTI Sağlık Bakanı Koca, dün de 24-30 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıklamıştı. Haftalık verilere göre İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Kocaeli 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu. En az vaka görülen beş il ise, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Van oldu.
Fahrettin Koca açıklama yapacak

29 Nisan'da başlayan ve 17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanma sürecinin, koronavirüs salgınının gidişatını nasıl etkilediği ve bundan sonraki süreçte neler olacağı vatandaşların en çok merak ettikleri konuların başında geliyor. Koronavirüs Bilim Kurulu da bu gündemle bugün saat 16.30'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Koca, toplantı sonrası açıklama yapacak.

Kabine toplantısı sonrasında alınan tam kapanma kararı, kontrol altına alınamayan korona salgınına karşı son çare olarak düşünüldü. Bu kapsamda muaf tutulan sektörler ve vatandaşlar haricinde 17 günlük bir karantina süreci başlamış oldu. Bu dönemin nasıl sonuçlanacağı, olumlu etkilerin görülüp görülmediği ve bundan sonra neler olacağı ise vatandaşların merak ettiği konuların başında geliyor.

BAKAN, TOPLANTI SONRASINDA AÇIKLAMA YAPACAK

Bu gelişmeler üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün saat 16.30'da Koronavirüs Bilim Kurulu toplanacak. Koca'nın toplantının ardından saat 18.00'de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacağı bildirildi.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN VE AZALAN İLLERİ PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Koca, dün de 24-30 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıklamıştı. Haftalık verilere göre İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Kocaeli 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu. En az vaka görülen beş il ise, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Van oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.