“Bu insanlara ne yiyorsun diyen var mı?”

Siyaset 05.05.2021 - 11:38, Güncelleme: 05.05.2021 - 11:38
 

“Bu insanlara ne yiyorsun diyen var mı?”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dudayev Sahili’nde bulunan parkın Millet Bahçesi’ne taşınmasına tepki gösterdi.

Yazılı bir basın açıklaması yaparka tepki gösteren Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Millet Bahçesi içerisinde sadece yurttaşların sosyalleşeceği doğayla iç içe olması varken ağır mekanik mezarlıklarını reva gördüler. Bu alana LunaPark yapacağız diye bir Allah’ın kuluna sormadılar. Yerel başında gündem olunca yapılan ankete kullanılan yaklaşık 350 oyun 300 aşkını burada lunapark istemiyoruz diye ankete katılmasına rağmen yapılma kararı verildi. Açıldığı günden beri oldukça rağbet gören bu alanın otopark eksikliğinin olduğunu insanımızın ailece kafa dinlemeye geldiği bu alanda araçlarına yer bulma krizi ısrarlarımız üzerine çözme yönünde adim atılsa da yeter değil. ESNAFA GELİNCE PARA YOK Bu alanda vakit geçirmek için gelenler şehir yaşamının zorluklarından iş stresinden, mesai kabusundan ve geçim sıkıntısından bir anlıkta olsa uzaklaşalım kafamız dağılsın diye geliyorlar. Büyükşehir Belediyesi yapılan LunaPark alanı otopark sorunu artıracak, kalabalığın artmasına neden olacağını bile bile rant devşirme derdinde. Darıca Belediyesinin durumu ortada zaten, Çataldağ mesire alanını da aynı kişilere peşkeş çekenler sadece kapı ve giriş alanına 1.150.000,00 TL harcadılar adeta parayı çöpe attılar. Çataldağ mesire alanı nerede bilen var mı? Mesire alanına 3 yıl içinde yatırım yapılmayınca 2020 yılı Aralık ayında sözleşme bitti olan milletin parasına oldu. Dudayev Parkı’nda var olan parkı apar topar millet bahçesine taşıdılar sorsan metro çalışmasını bahane ederler koskoca Dudayev parkında yer bitti getirip millet bahçesine parkı taşıdılar kalabalık topluluk iştahlarını kabartmış olsa gerek. Esnafa gelince para yok, borcumuz var. Esnafa,  kıraathane işletmesine,  kantin işletmecisine,  kuaförlere gelince bütçe yok, aylık 1.500,00 TL destek yapalım deyince bütçe yok ama heba edilecek 1.150.000,00 TL var. Sahi hiç bu insanlara ne yiyorsun ne içiyorsun diyen var mı?”
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Dudayev Sahili’nde bulunan parkın Millet Bahçesi’ne taşınmasına tepki gösterdi.

Yazılı bir basın açıklaması yaparka tepki gösteren Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Millet Bahçesi içerisinde sadece yurttaşların sosyalleşeceği doğayla iç içe olması varken ağır mekanik mezarlıklarını reva gördüler. Bu alana LunaPark yapacağız diye bir Allah’ın kuluna sormadılar. Yerel başında gündem olunca yapılan ankete kullanılan yaklaşık 350 oyun 300 aşkını burada lunapark istemiyoruz diye ankete katılmasına rağmen yapılma kararı verildi. Açıldığı günden beri oldukça rağbet gören bu alanın otopark eksikliğinin olduğunu insanımızın ailece kafa dinlemeye geldiği bu alanda araçlarına yer bulma krizi ısrarlarımız üzerine çözme yönünde adim atılsa da yeter değil.

ESNAFA GELİNCE PARA YOK

Bu alanda vakit geçirmek için gelenler şehir yaşamının zorluklarından iş stresinden, mesai kabusundan ve geçim sıkıntısından bir anlıkta olsa uzaklaşalım kafamız dağılsın diye geliyorlar. Büyükşehir Belediyesi yapılan LunaPark alanı otopark sorunu artıracak, kalabalığın artmasına neden olacağını bile bile rant devşirme derdinde. Darıca Belediyesinin durumu ortada zaten, Çataldağ mesire alanını da aynı kişilere peşkeş çekenler sadece kapı ve giriş alanına 1.150.000,00 TL harcadılar adeta parayı çöpe attılar. Çataldağ mesire alanı nerede bilen var mı? Mesire alanına 3 yıl içinde yatırım yapılmayınca 2020 yılı Aralık ayında sözleşme bitti olan milletin parasına oldu. Dudayev Parkı’nda var olan parkı apar topar millet bahçesine taşıdılar sorsan metro çalışmasını bahane ederler koskoca Dudayev parkında yer bitti getirip millet bahçesine parkı taşıdılar kalabalık topluluk iştahlarını kabartmış olsa gerek. Esnafa gelince para yok, borcumuz var. Esnafa,  kıraathane işletmesine,  kantin işletmecisine,  kuaförlere gelince bütçe yok, aylık 1.500,00 TL destek yapalım deyince bütçe yok ama heba edilecek 1.150.000,00 TL var. Sahi hiç bu insanlara ne yiyorsun ne içiyorsun diyen var mı?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.