19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükgöz Ayasofya’ya gitti

Gebze 06.05.2021 - 12:19, Güncelleme: 06.05.2021 - 12:19
 

Başkan Büyükgöz Ayasofya’ya gitti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çevrimiçi gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Başkan Büyükgöz, çevrimiçi gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Birliğin İstanbul Fatih’te bulunan merkezinde Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla çevrimiçi gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına iştirak eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve yönetim kurulu üyeleri; 22 Ekim 2020-05 Mayıs 2021 Dönemi UCLG-MEWA Faaliyet Raporu’nun sunulması, UCLG-MEWA Denetim Kurulu / Mali Yönetim Komitesi raporu, 01.01.2020-31.12.2020 dönemi UCLG-MEWA mali raporu, üyelik hareketlerinin görüşülmesi, üyelik başvurularının değerlendirilmesi, üyelikten ayrılma talepleri, 2021 yılı Faaliyet Programı’nın sunulması, komitelerin görev tanım belgesinin görüşülmesi, komite faaliyet raporlarının sunulması, görüşülmesi, UCLG-MEWA toplantılarına ev sahipliği yapacak kentin belirlenmesi konularını görüşerek karara bağladı. Birlik merkezinde UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ile de bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii’ni de ziyaret etti. İkindi namazını Ayasofya-i Kebir Camii’nde eda eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; Gebzeli hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan bayramlarını tebrik etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çevrimiçi gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Başkan Büyükgöz, çevrimiçi gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Birliğin İstanbul Fatih’te bulunan merkezinde Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla çevrimiçi gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına iştirak eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve yönetim kurulu üyeleri;

22 Ekim 2020-05 Mayıs 2021 Dönemi UCLG-MEWA Faaliyet Raporu’nun sunulması, UCLG-MEWA Denetim Kurulu / Mali Yönetim Komitesi raporu, 01.01.2020-31.12.2020 dönemi UCLG-MEWA mali raporu, üyelik hareketlerinin görüşülmesi, üyelik başvurularının değerlendirilmesi, üyelikten ayrılma talepleri, 2021 yılı Faaliyet Programı’nın sunulması, komitelerin görev tanım belgesinin görüşülmesi, komite faaliyet raporlarının sunulması, görüşülmesi, UCLG-MEWA toplantılarına ev sahipliği yapacak kentin belirlenmesi konularını görüşerek karara bağladı. Birlik merkezinde UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ile de bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii’ni de ziyaret etti. İkindi namazını Ayasofya-i Kebir Camii’nde eda eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; Gebzeli hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.