Başkan Güveren’den örnek hareket

Gebze 07.05.2021 - 10:09, Güncelleme: 07.05.2021 - 10:09
 

Başkan Güveren’den örnek hareket

Başkan Güveren’den örnek hareket

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren örnek bir davranış sergiledi.Güveren 9 Mayıs Anneler Günü nedeniyle İlçedeki haneleri tek tek gezerek annelere çiçek takdim etti.Gerçekleşen ziyatten oldukça memnun olan anneler  Başkan Güveren'e teşekkür etti. "TÜM ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN" Güveren ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada,"Cennet Annelerin Ayaklarının Altındadır.Hz. Muhammed S.A.V Anneler Günü'nde evlatlarını vatan uğruna şehit veren yüreği yaralı şehit annelerimizi ziyaret ettik. Onların acılarını paylaşalım istedik. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. Tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun"dedi.
Başkan Güveren’den örnek hareket

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren örnek bir davranış sergiledi.Güveren 9 Mayıs Anneler Günü nedeniyle İlçedeki haneleri tek tek gezerek annelere çiçek takdim etti.Gerçekleşen ziyatten oldukça memnun olan anneler  Başkan Güveren'e teşekkür etti.

"TÜM ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Güveren ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada,"Cennet Annelerin Ayaklarının Altındadır.Hz. Muhammed S.A.V Anneler Günü'nde evlatlarını vatan uğruna şehit veren yüreği yaralı şehit annelerimizi ziyaret ettik. Onların acılarını paylaşalım istedik. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. Tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.