Ramazan Bayramında yasak geldi!

Gündem 07.05.2021 - 12:39, Güncelleme: 07.05.2021 - 12:39
 

Ramazan Bayramında yasak geldi!

Ramazan Bayramında yasak geldi!

Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlayan ülkelerden Endonezya'da bayram sürecinde seyahat yasağı getirilmesi ile birlikte milyonlarca insan son dakikada memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek için yarışa başladı. Reuters haber ajansının servis ettiği ve havadan çekilmiş fotoğraflar Ramazan Bayramı öncesinde Endonezya’ya getirilen seyahat yasağının ülkeyi karıştırdığını gözler önüne serdi. 6 Mayıs ile 17 Mayıs arasında deniz yolu, kara, havayolu ve demiryolu aracılığıyla seyahatin yasaklanması ile birlikte milyonlarca insan yasakları bertaraf etmek için sokaklara döküldü. Havadan çekilen fotoğraflarda milyonlarca insanın otomobil ve otobüslerle şehir dışına kaçmaya çalıştığı görülürken, Cikupa Otobanı’ndan çekilen fotoğraflar trafik kuyruğunun ve gişelerde trafiğin kilometrelerce uzadığını açıkça ortaya koyuyor.
Ramazan Bayramında yasak geldi!

Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlayan ülkelerden Endonezya'da bayram sürecinde seyahat yasağı getirilmesi ile birlikte milyonlarca insan son dakikada memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek için yarışa başladı.
Reuters haber ajansının servis ettiği ve havadan çekilmiş fotoğraflar Ramazan Bayramı öncesinde Endonezya’ya getirilen seyahat yasağının ülkeyi karıştırdığını gözler önüne serdi.
6 Mayıs ile 17 Mayıs arasında deniz yolu, kara, havayolu ve demiryolu aracılığıyla seyahatin yasaklanması ile birlikte milyonlarca insan yasakları bertaraf etmek için sokaklara döküldü.
Havadan çekilen fotoğraflarda milyonlarca insanın otomobil ve otobüslerle şehir dışına kaçmaya çalıştığı görülürken, Cikupa Otobanı’ndan çekilen fotoğraflar trafik kuyruğunun ve gişelerde trafiğin kilometrelerce uzadığını açıkça ortaya koyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.