“Mutlaka izole olun ve test yaptırın!”

Sağlık 08.05.2021 - 12:35, Güncelleme: 08.05.2021 - 12:35
 

“Mutlaka izole olun ve test yaptırın!”

PEHLEVAN’DAN MEMLEKETLERİNE GİDEN VATANDAŞLARA UYARI;

Tam kapanma başlamadan önce memleketlerine giden ve kapanma sürecinden sonra dönecek vatandaşları uyaran İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Memleketlerine gidip gelen vatandaşlar mutlaka kendilerini izole etmeli ve test yaptırmalılar” dedi Koronavirüs pandemisi ile mücadelede tam kapanma ile birlikte vaka sayıları da azalmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, hastanelerde de yükün azalmaya başladığını belirterek, vatandaşların önlemleri gevşetmemesini ve bayramda daha da dikkatli almasını istedi. Tam kapanmadan önce memleketlerine giden vatandaşlara seslenen Pehlevan, “Memleketlerinden dönen vatandaşlar mutlaka izolasyona girmeli ve gerekirse test yaptırmalı” dedi. BAYRAM EN KRİTİK SÜREÇ Tam kapanma tedbirleri ile birlikte vaka sayılarının ciddi oranda azaldığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Şu anda vaka sayıları en fazla düşen iller arasında yer alıyoruz. Yoğun bakım servislerinde yatan hasta sayımız azalmaya başladı. Servislerdeki doluluk oranlarımız azaldı. Ancak bu azalmanın bayramda da devam etmesi için çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bayramda en ufak gevşeme vakaların tekrar patlamasına neden olabilir. Bu nedenle vatandaşlarımız daha dikkatli olmalı. MUTLAKA KENDİLERİNİ İZOLE ETSİNLER Tam kapanma süreci bittikten sonra memleketine gidip dönecek vatandaşlar en fazla dikkat etmesi gereken kesim. Çünkü hareketliliğin olduğu yerde koronavirüs var. Memleketlerinden dönecek vatandaşlarımızın kendilerini izole etmelerini istiyoruz. En ufak şüphede ise mutlaka test yaptırmalılar. Test yaptırırlarsa en azından olası koronavirüs vakalarının önüne erken geçilir ve yeniden patlama yaşanır” dedi.
PEHLEVAN’DAN MEMLEKETLERİNE GİDEN VATANDAŞLARA UYARI;

Tam kapanma başlamadan önce memleketlerine giden ve kapanma sürecinden sonra dönecek vatandaşları uyaran İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Memleketlerine gidip gelen vatandaşlar mutlaka kendilerini izole etmeli ve test yaptırmalılar” dedi

Koronavirüs pandemisi ile mücadelede tam kapanma ile birlikte vaka sayıları da azalmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, hastanelerde de yükün azalmaya başladığını belirterek, vatandaşların önlemleri gevşetmemesini ve bayramda daha da dikkatli almasını istedi. Tam kapanmadan önce memleketlerine giden vatandaşlara seslenen Pehlevan, “Memleketlerinden dönen vatandaşlar mutlaka izolasyona girmeli ve gerekirse test yaptırmalı” dedi.

BAYRAM EN KRİTİK SÜREÇ

Tam kapanma tedbirleri ile birlikte vaka sayılarının ciddi oranda azaldığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Şu anda vaka sayıları en fazla düşen iller arasında yer alıyoruz. Yoğun bakım servislerinde yatan hasta sayımız azalmaya başladı. Servislerdeki doluluk oranlarımız azaldı. Ancak bu azalmanın bayramda da devam etmesi için çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bayramda en ufak gevşeme vakaların tekrar patlamasına neden olabilir. Bu nedenle vatandaşlarımız daha dikkatli olmalı.

MUTLAKA KENDİLERİNİ İZOLE ETSİNLER

Tam kapanma süreci bittikten sonra memleketine gidip dönecek vatandaşlar en fazla dikkat etmesi gereken kesim. Çünkü hareketliliğin olduğu yerde koronavirüs var. Memleketlerinden dönecek vatandaşlarımızın kendilerini izole etmelerini istiyoruz. En ufak şüphede ise mutlaka test yaptırmalılar. Test yaptırırlarsa en azından olası koronavirüs vakalarının önüne erken geçilir ve yeniden patlama yaşanır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.