Gebze’deki oto hırsızları kaçamadı!

Asayiş 08.05.2021 - 13:46, Güncelleme: 08.05.2021 - 13:46
 

Gebze’deki oto hırsızları kaçamadı!

Gebze’deki oto hırsızları kaçamadı!

Gebze’de oto hırsızlığı ve oto hırsızlığına teşebbüs olaylarını gerçekleştiren 2 kişi İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Gebze’de meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı 2 kişi polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgilere göre 3 Mayıs günü Gebze’de meydana gelen oto hırsızlığı ve oto hırsızlığına teşebbüs olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şahıs Gebze ve İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan H.B.'nin 22 adet, V.K.'nin ise 5 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçları olduğu belirlendi. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan H.B. tutuklanarak Kandıra Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
Gebze’deki oto hırsızları kaçamadı!

Gebze’de oto hırsızlığı ve oto hırsızlığına teşebbüs olaylarını gerçekleştiren 2 kişi İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze’de meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı 2 kişi polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgilere göre 3 Mayıs günü Gebze’de meydana gelen oto hırsızlığı ve oto hırsızlığına teşebbüs olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şahıs Gebze ve İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan H.B.'nin 22 adet, V.K.'nin ise 5 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçları olduğu belirlendi. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan H.B. tutuklanarak Kandıra Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.