Darıca Kızılay’dan Anneler Günü’nde anlamlı etkinlik

Darıca 10.05.2021 - 13:21, Güncelleme: 10.05.2021 - 13:21
 

Darıca Kızılay’dan Anneler Günü’nde anlamlı etkinlik

Darıca Kızılay’dan Anneler Günü’nde anlamlı etkinlik

Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları yönetimi ve gönüllüleri anneler gününde şehit annelerini ziyaret etti. Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları tarafından yapılan etkinlikte, Darıca Bölgesinde yaşayan şehit annelerine Anneler Günü'ne özel hazırlanan hediyelikler teslim edildi. Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları Yönetimi ve Gönüllüleri yaptığı açıklamada; vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla andıklarını belirterek, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladıklarını ifade etti. ​
Darıca Kızılay’dan Anneler Günü’nde anlamlı etkinlik

Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları yönetimi ve gönüllüleri anneler gününde şehit annelerini ziyaret etti. Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları tarafından yapılan etkinlikte, Darıca Bölgesinde yaşayan şehit annelerine Anneler Günü'ne özel hazırlanan hediyelikler teslim edildi. Türk Kızılay Darıca Şubesi Kadın Kolları Yönetimi ve Gönüllüleri yaptığı açıklamada; vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla andıklarını belirterek, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.