Elleri minik, yürekleri kocaman!

Darıca 10.05.2021 - 13:24, Güncelleme: 10.05.2021 - 16:44
 

Elleri minik, yürekleri kocaman!

DARICA SARKUYSAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ‘DÜNYAM SEVGİ ÜSTÜNE’ DİYEREK YOLA ÇIKTILAR

Darıca Sarkuysan İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri, takdire şayan bir projeyi hayat geçirmenin haklı gururunu yaşıyor. ‘Dünyam Sevgi Üstüne’ isimli projesiyle doğayı ve hayvanları koruyucu adımlar atan minik eller, kocaman yürekleriyle her kesimden taktir topladılar. Darıca Sarkuysan İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde “Dünyam Sevgi Üstüne” eTwinning projesi kapsamında kolları sıvadı. Sevgiyle yapılan her işin faydalı olacağına inanan minik yürekler, Şubat ayında başladıkları uluslararası projelerini olanca güçleri ile devam ediyorlar. Projeleri hakkında bilgi veren sınıf öğretmenleri Zehra Temuçin gazetemize yaptığı açıklamada “Projemiz aralarında Romanya ve Litvanya’nın da bulunduğu 13 ortaklı uluslararası eTwinning projesidir. Öğrencilerimizle birlikte proje tabanlı bu etkinliklerle öğrenci merkezli, proje ağırlıklı, web 2.0 araçları da kullanarak 21. yy yenilikçi eğitim modeline uygun çalışmalar yapmaktayız, misyonumuz sevgiyi paylaşmak” dedi. SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN MAMA VE SU KAPLARI HAZIRLADILAR Minik eller sokak köpekleri için hazırladıkları mama ve su kaplarını çevrelerindeki uygun yerlere koyarken sevgiyi paylaşmanın haklı gurunu yaşadılar. “Yapacak çok işimiz, paylaşacak çok sevgimiz var” diyen minik kalpler çevrelerinde uygun alanlarda toprağı çapaladılar, çiçekler diktiler. Bu dünya hepimizin! Doğayı ve tüm canlıları korumak bizim görevimiz diyen minik kalpleri kutluyoruz. PROJE MİMARLARI:    AYSUN KIRCA- KOCAELİ                                                                                                             ZEYNEP KAYA- KOCAELİ ZEHRA TEMUÇİN- KOCAELİ CAMELİA ELENA BERCEA- ROMANYA ASTA AUGUSTINENE- LİTVANYA ADINA CRISTINA NEACŞU-ROMANYA YILDIZ DOĞAN- NEVŞEHİR    TUĞÇE ÖNEL KARAHANLI- KOCAELİ SELVİHAN DERE- KOCAELİ ESRA ASAR- KOCAELİ ESRA ÜNLÜ- KOCAELİ ESRA TÜRKER- KOCAELİ      RAHİME ÜNAL ÇETİNKAYA-KOCAELİ       
DARICA SARKUYSAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ‘DÜNYAM SEVGİ ÜSTÜNE’ DİYEREK YOLA ÇIKTILAR

Darıca Sarkuysan İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri, takdire şayan bir projeyi hayat geçirmenin haklı gururunu yaşıyor. ‘Dünyam Sevgi Üstüne’ isimli projesiyle doğayı ve hayvanları koruyucu adımlar atan minik eller, kocaman yürekleriyle her kesimden taktir topladılar.

Darıca Sarkuysan İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde “Dünyam Sevgi Üstüne” eTwinning projesi kapsamında kolları sıvadı. Sevgiyle yapılan her işin faydalı olacağına inanan minik yürekler, Şubat ayında başladıkları uluslararası projelerini olanca güçleri ile devam ediyorlar. Projeleri hakkında bilgi veren sınıf öğretmenleri Zehra Temuçin gazetemize yaptığı açıklamada “Projemiz aralarında Romanya ve Litvanya’nın da bulunduğu 13 ortaklı uluslararası eTwinning projesidir. Öğrencilerimizle birlikte proje tabanlı bu etkinliklerle öğrenci merkezli, proje ağırlıklı, web 2.0 araçları da kullanarak 21. yy yenilikçi eğitim modeline uygun çalışmalar yapmaktayız, misyonumuz sevgiyi paylaşmak” dedi.

SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN MAMA VE SU KAPLARI HAZIRLADILAR

Minik eller sokak köpekleri için hazırladıkları mama ve su kaplarını çevrelerindeki uygun yerlere koyarken sevgiyi paylaşmanın haklı gurunu yaşadılar. “Yapacak çok işimiz, paylaşacak çok sevgimiz var” diyen minik kalpler çevrelerinde uygun alanlarda toprağı çapaladılar, çiçekler diktiler. Bu dünya hepimizin! Doğayı ve tüm canlıları korumak bizim görevimiz diyen minik kalpleri kutluyoruz.

PROJE MİMARLARI:   

AYSUN KIRCA- KOCAELİ                                                                                                            

ZEYNEP KAYA- KOCAELİ

ZEHRA TEMUÇİN- KOCAELİ

CAMELİA ELENA BERCEA- ROMANYA

ASTA AUGUSTINENE- LİTVANYA

ADINA CRISTINA NEACŞU-ROMANYA

YILDIZ DOĞAN- NEVŞEHİR   

TUĞÇE ÖNEL KARAHANLI- KOCAELİ

SELVİHAN DERE- KOCAELİ

ESRA ASAR- KOCAELİ

ESRA ÜNLÜ- KOCAELİ

ESRA TÜRKER- KOCAELİ     

RAHİME ÜNAL ÇETİNKAYA-KOCAELİ       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.