19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenciler bu defa balkondan yarıştı

Eğitim 10.05.2021 - 16:47, Güncelleme: 10.05.2021 - 16:47
 

Öğrenciler bu defa balkondan yarıştı

Öğrenciler bu defa balkondan yarıştı

Bölgemiz okullarından Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu, öğretmenlerinden Şule Kılıçkaya’nın yürüttüğü uluslararası Ekookullar Projesi kapsamında bütün okul öğrencileri arasında ‘En Güzel Balkon’ yarışması düzenlendi. Okul kurucusu Mehmet Alp Tiryakioğlu da çocuklarda doğa sevgisini uyandıran, çevrenin güzelleşmesine katkı sunan bu yarışmada dereceye girenleri ödüllendireceğini açıkladı. PANDEMİ KURALLARINA GÖRE YAPILDI Pandemi kurallarınca uzaktan yapılan yarışmaya ilgi hayli fazla oldu. Yarışma önceki gün sona erdi. Ödüle layık görülen balkonlar belirlendi. Yarışmanın sonucunu açıklayan okul müdürü Yalçın Yaman ‘’Keyif alarak yürüttüğümüz bir yarışma oldu. Mahallemiz şenlendi. Balkonlar güzelleşti. Çocuklarımız doğanın güzellikleriyle evlerini süsledi. Çevreye önemin farkına vardılar. Başta Proje kurucumuz ve yürütme kurulumuz öğretmenimiz Şule Kılıçkaya ve Müdür Yardımcımız Yaşar Gül’e, çocuklarımızı yönlendiren öğretmenlerimize, balkonları işleyen öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerimize katkıları ve çabalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Dereceye Girenler; 3/C Mehmetcan DUMAN, 2/B Melih Kağan KOZAN, 3/B Muhammet Ali İPEK olarak belirlendi.
Öğrenciler bu defa balkondan yarıştı

Bölgemiz okullarından Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu, öğretmenlerinden Şule Kılıçkaya’nın yürüttüğü uluslararası Ekookullar Projesi kapsamında bütün okul öğrencileri arasında ‘En Güzel Balkon’ yarışması düzenlendi. Okul kurucusu Mehmet Alp Tiryakioğlu da çocuklarda doğa sevgisini uyandıran, çevrenin güzelleşmesine katkı sunan bu yarışmada dereceye girenleri ödüllendireceğini açıkladı.

PANDEMİ KURALLARINA GÖRE YAPILDI

Pandemi kurallarınca uzaktan yapılan yarışmaya ilgi hayli fazla oldu. Yarışma önceki gün sona erdi. Ödüle layık görülen balkonlar belirlendi. Yarışmanın sonucunu açıklayan okul müdürü Yalçın Yaman ‘’Keyif alarak yürüttüğümüz bir yarışma oldu. Mahallemiz şenlendi. Balkonlar güzelleşti. Çocuklarımız doğanın güzellikleriyle evlerini süsledi. Çevreye önemin farkına vardılar. Başta Proje kurucumuz ve yürütme kurulumuz öğretmenimiz Şule Kılıçkaya ve Müdür Yardımcımız Yaşar Gül’e, çocuklarımızı yönlendiren öğretmenlerimize, balkonları işleyen öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerimize katkıları ve çabalarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Dereceye Girenler; 3/C Mehmetcan DUMAN, 2/B Melih Kağan KOZAN, 3/B Muhammet Ali İPEK olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.