“Para değil, oyuncu istiyoruz“

Spor 10.05.2021 - 16:57, Güncelleme: 10.05.2021 - 16:57
 

“Para değil, oyuncu istiyoruz“

ARİF GÜLEN’DEN GALATASARAY’A

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip yolu Galatasaray’a kadar uzanan ve sarı kırmızılılar ile profesyonel sözleşmeye imza atan Eren Aydın, Darıca G.B camiasında gurur kaynağı olurken, sarı yeşilli temsilcimiz genç oyuncunun yetiştirme bedelinden 60 Bin TL’ye hak kazandı. Galatasaray bu oyuncu için Darıca G.B’ye bu ödemeyi taahhüt ederken, Darıca G.B Başkanı Arif Gülen para yerine Galatasaray’dan 3 futbolcu istedi. EREN AYDIN’IN YETİŞTİRE BEDELİ 60 BİN TL Galatasaray Futbol Akademisi Koordinatörü Ali Yavaş ile görüşme yaparak, Darıca G.B’nin Türk futboluna futbolcu yetiştiren bir kulüp olma mantalitesinde olduğu kaydeden Gülen, “Türk futbolunun lokomotif Galatasaray’a oyuncu vermekten büyük gurur duyuyoruz. Eren Aydın kardeşimizden 60 Bin TL yetiştirme bedeli almamız gerekiyor. Ali Bey de zaten bu ücreti vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ancak biz para değil, takımımıza genç oyuncular takviye ederek Türk futboluna sunmak istiyoruz. Darıca G.B altyapısı gıpta ile bakılan bir futbolcu fabrikası olacak” dedi.
ARİF GÜLEN’DEN GALATASARAY’A

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip yolu Galatasaray’a kadar uzanan ve sarı kırmızılılar ile profesyonel sözleşmeye imza atan Eren Aydın, Darıca G.B camiasında gurur kaynağı olurken, sarı yeşilli temsilcimiz genç oyuncunun yetiştirme bedelinden 60 Bin TL’ye hak kazandı. Galatasaray bu oyuncu için Darıca G.B’ye bu ödemeyi taahhüt ederken, Darıca G.B Başkanı Arif Gülen para yerine Galatasaray’dan 3 futbolcu istedi.

EREN AYDIN’IN YETİŞTİRE BEDELİ 60 BİN TL

Galatasaray Futbol Akademisi Koordinatörü Ali Yavaş ile görüşme yaparak, Darıca G.B’nin Türk futboluna futbolcu yetiştiren bir kulüp olma mantalitesinde olduğu kaydeden Gülen, “Türk futbolunun lokomotif Galatasaray’a oyuncu vermekten büyük gurur duyuyoruz. Eren Aydın kardeşimizden 60 Bin TL yetiştirme bedeli almamız gerekiyor. Ali Bey de zaten bu ücreti vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ancak biz para değil, takımımıza genç oyuncular takviye ederek Türk futboluna sunmak istiyoruz. Darıca G.B altyapısı gıpta ile bakılan bir futbolcu fabrikası olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.