Bayramda havalar nasıl olacak? İşte cevabı..

Kocaeli 11.05.2021 - 09:03, Güncelleme: 11.05.2021 - 09:03
 

Bayramda havalar nasıl olacak? İşte cevabı..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının 23 ila 28 derece civarında seyredeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir'de yağış beklenmediği ve tahmin edilen hava sıcaklıklarının 25 ila 31 derece arasında değişeceği belirtildi. Açıklamada, "Ankara'da hava sıcaklığının 25-31 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da hava sıcaklığının 23-28 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İzmir'de hava sıcaklığının 26-30 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında "Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince hava durumu; perşembe günü Van ve Hakkari çevrelerinin, cuma günü ise Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken kuzey, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." denildi. GÜN GÜN BAYRAMDA HAVA DURUMU Açıklamada, "Arefe günü Çarşamba: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın 1. Günü Perşembe: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın 2. Günü Cuma: Marmara, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın 3. Günü Cumartesi: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının 23 ila 28 derece civarında seyredeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir'de yağış beklenmediği ve tahmin edilen hava sıcaklıklarının 25 ila 31 derece arasında değişeceği belirtildi. Açıklamada, "Ankara'da hava sıcaklığının 25-31 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da hava sıcaklığının 23-28 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İzmir'de hava sıcaklığının 26-30 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında "Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince hava durumu; perşembe günü Van ve Hakkari çevrelerinin, cuma günü ise Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken kuzey, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.

GÜN GÜN BAYRAMDA HAVA DURUMU

Açıklamada, "Arefe günü Çarşamba: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 1. Günü Perşembe: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 2. Günü Cuma: Marmara, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3. Günü Cumartesi: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.