AK Genç Gebze’den İsrail’e çok sert Mescid- i Aksa tepkisi

Siyaset 11.05.2021 - 14:23, Güncelleme: 11.05.2021 - 14:23
 

AK Genç Gebze’den İsrail’e çok sert Mescid- i Aksa tepkisi

AK Genç Gebze’den İsrail’e çok sert Mescid- i Aksa tepkisi

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik devam eden saldırılarını kınarken, bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini istedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gözbebeğimiz Kudüs’teki müslüman kardeşlerimize karşı işlenen insanlık suçlarını en sert şekilde lanetliyoruz. AK Gençlik ailesinin her bir ferdi, yaşanan hadiseler karşısında asla sessiz kalmayacak, #Kudüs’ün gür ve hür sesi olmaya devam edecektir. AksadaBaskınVar.”
AK Genç Gebze’den İsrail’e çok sert Mescid- i Aksa tepkisi

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik devam eden saldırılarını kınarken, bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini istedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gözbebeğimiz Kudüs’teki müslüman kardeşlerimize karşı işlenen insanlık suçlarını en sert şekilde lanetliyoruz. AK Gençlik ailesinin her bir ferdi, yaşanan hadiseler karşısında asla sessiz kalmayacak, #Kudüs’ün gür ve hür sesi olmaya devam edecektir. AksadaBaskınVar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.