Kocaeli’nde çocuğa cinsel istismardan 50 dava

Kocaeli 14.05.2021 - 14:01, Güncelleme: 14.05.2021 - 14:01
 

Kocaeli’nde çocuğa cinsel istismardan 50 dava

Kocaeli’nde çocuğa cinsel istismardan 50 dava

Kocaeli’de çok sayıda çocuk cinsel istismara uğradı. İşte Kocaeli mahkemelerinde açılan çocuk istismarı davaları… Kocaeli Adliyesi’nde görülen davaların bir yıllık raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda ise korkunç rakamlar ortaya çıktı. Verilere göre, Kocaeli’de çocuklara karşı işlenen cinsel istismar davaların çokluğu ise dikkat çekti. Kocaeli’de bulunan ağır ceza mahkemelerinde “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçu sebebiyle 50 dava açıldı. Aynı dönemde ise “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçu ile ilgili de 57 dava açıldı. Bunun yanından “Çocuğun Basit Cinsel İstismarı” suçu ile 3 ve “On iki Yaşından küçük Mağdurların Cinsel İstismarı” suçu sebebiyle de 11 dava açıldı. Körfez Adliyesi’nde “Çocuğa Karşı Cinsel Taciz” suçundan 2, “12 Yaşından Küçük Mağdurların Cinsel İstismarı suçundan” 2, “Çocuğun Çocuğa Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Cinsel İstismar Yapmak” suçundan 1, Gölcük Adliyesi’nde “Çocuğa Karşı Cinsel Taciz” suçundan 1 ve “Çocuğun Çocuğa Sarkıntılık Yapmak suretiyle cinsel istismarı” suçundan da 1 dava açıldı. Çocuğa karşı işlenen cinsel istismar davaların bu derece çok olması ise dikkat çekti
Kocaeli’nde çocuğa cinsel istismardan 50 dava

Kocaeli’de çok sayıda çocuk cinsel istismara uğradı. İşte Kocaeli mahkemelerinde açılan çocuk istismarı davaları…

Kocaeli Adliyesi’nde görülen davaların bir yıllık raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda ise korkunç rakamlar ortaya çıktı. Verilere göre, Kocaeli’de çocuklara karşı işlenen cinsel istismar davaların çokluğu ise dikkat çekti.

Kocaeli’de bulunan ağır ceza mahkemelerinde “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçu sebebiyle 50 dava açıldı. Aynı dönemde ise “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçu ile ilgili de 57 dava açıldı. Bunun yanından “Çocuğun Basit Cinsel İstismarı” suçu ile 3 ve “On iki Yaşından küçük Mağdurların Cinsel İstismarı” suçu sebebiyle de 11 dava açıldı.

Körfez Adliyesi’nde “Çocuğa Karşı Cinsel Taciz” suçundan 2, “12 Yaşından Küçük Mağdurların Cinsel İstismarı suçundan” 2, “Çocuğun Çocuğa Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Cinsel İstismar Yapmak” suçundan 1, Gölcük Adliyesi’nde “Çocuğa Karşı Cinsel Taciz” suçundan 1 ve “Çocuğun Çocuğa Sarkıntılık Yapmak suretiyle cinsel istismarı” suçundan da 1 dava açıldı. Çocuğa karşı işlenen cinsel istismar davaların bu derece çok olması ise dikkat çekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.