CHP Çayırova’da geri dönüş

Siyaset 14.05.2021 - 14:53, Güncelleme: 14.05.2021 - 14:53
 

CHP Çayırova’da geri dönüş

İSTİFA ETMİŞTİ PARTİSİNE DÖNÜYOR

CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Erdem Sünbül, partisine dönüyor. CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı iken 2019 yılında görevden alınan Erdem Sünbül, partisine dönmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret eden Sünbül, “ Yeni ilçe binamızı ziyaret ederek ilçe başkanı ve yönetim kurulunu kutlayarak binanın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Çayırova'da neler yapacağının kanıtıdır. İlçe başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Cumhuriyet halk partisinin iktidarı için partinin her zaman yanındayım. Partiye tekrar dönüş için hazırlıklara başladım” ifadelerini kullandı.  
İSTİFA ETMİŞTİ PARTİSİNE DÖNÜYOR

CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Erdem Sünbül, partisine dönüyor.

CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı iken 2019 yılında görevden alınan Erdem Sünbül, partisine dönmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret eden Sünbül, “ Yeni ilçe binamızı ziyaret ederek ilçe başkanı ve yönetim kurulunu kutlayarak binanın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Çayırova'da neler yapacağının kanıtıdır. İlçe başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Cumhuriyet halk partisinin iktidarı için partinin her zaman yanındayım. Partiye tekrar dönüş için hazırlıklara başladım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.