Gebze’de pazarlar bayramda da denetlendi

Gebze 16.05.2021 - 14:25, Güncelleme: 16.05.2021 - 14:25
 

Gebze’de pazarlar bayramda da denetlendi

Gebze Belediyesi Zabıta Ekipleri bayramda açılan semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanma döneminde haftada bir gün açılması kararlaştırılan semt pazarları farklı noktalarda bayramın üçüncü günü açıldı. Gebze Belediyesi Zabıta Ekipleri açılan pazarlarda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de denetim gerçekleştirdi. Tam kapanmanın son günlerinde kurulan semt pazarlarında yoğunluğu önlemek amacıyla Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü günler öncesinden sıkı önlemler aldı. Pazar tezgahları aralıklı mesafelerle açılırken, girişlerde ise vatandaşlar maske ve mesafe konusunda tek tek uyarıldı. Alınan önlemlerle yoğunluk yaşanması engellendi. DENETİMLER SAĞLIK İÇİN İçişleri Bakanlığı’nca alınan Covid-19 tedbirlerine uyum noktasında azami derecede dikkatli olunması yönünde vatandaşlara uyarılarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sürecin vatandaşların dikkatiyle kısa sürede aşılacağını belirtti. Alınan önlemlerle birlikte hem esnafın hem de vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapması konusunda düzenin oluştuğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Zabıta ekiplerimiz Gebze’de kurulan kapalı semt pazarlarını bayramda da denetledi. Tüm bu denetimler ve önlemler vatandaşlarımızın sağlığı için. Herkese sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.
Gebze Belediyesi Zabıta Ekipleri bayramda açılan semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanma döneminde haftada bir gün açılması kararlaştırılan semt pazarları farklı noktalarda bayramın üçüncü günü açıldı. Gebze Belediyesi Zabıta Ekipleri açılan pazarlarda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de denetim gerçekleştirdi. Tam kapanmanın son günlerinde kurulan semt pazarlarında yoğunluğu önlemek amacıyla Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü günler öncesinden sıkı önlemler aldı. Pazar tezgahları aralıklı mesafelerle açılırken, girişlerde ise vatandaşlar maske ve mesafe konusunda tek tek uyarıldı. Alınan önlemlerle yoğunluk yaşanması engellendi.

DENETİMLER SAĞLIK İÇİN

İçişleri Bakanlığı’nca alınan Covid-19 tedbirlerine uyum noktasında azami derecede dikkatli olunması yönünde vatandaşlara uyarılarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sürecin vatandaşların dikkatiyle kısa sürede aşılacağını belirtti. Alınan önlemlerle birlikte hem esnafın hem de vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapması konusunda düzenin oluştuğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Zabıta ekiplerimiz Gebze’de kurulan kapalı semt pazarlarını bayramda da denetledi. Tüm bu denetimler ve önlemler vatandaşlarımızın sağlığı için. Herkese sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.