Gebze Kahveciler Odası Başkanı da hakkını helal etmedi

Gebze 16.05.2021 - 14:55, Güncelleme: 16.05.2021 - 14:55
 

Gebze Kahveciler Odası Başkanı da hakkını helal etmedi

Gebze Kahveciler Odası Başkanı da hakkını helal etmedi

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” sözlerine yanıt verdi. Beşiroğlu, “Ben şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum ve yaratanıma havale ediyorum” dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle yaptığı bayramlaşmada, salgın sürecinde sıkıntı yaşayan esnaftan, yurttaşlardan helallik istedi. Muhalefet, helalleşmenin sandıkta olacağını belirterek Erdoğan’a erken seçim çağrısı yaparken sosyal medya ‘hakkımıhelaletmiyorum’ diyerek ayağa kalktı. Erdoğan’a hakkını helal etmeyenlerden biri de Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu oldu. YARATANA HAVALE EDİYORUM Hakkını Erdoğan’a helal etmeyen Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “15 aydır evinin giderlerini karşılayamayan, ev sahibi ve işletme sahibi ile kötü olan zor zamanlar geçiren, sıkıntı, yokluk, içerisinde mücadele etmeye çalışan bir kahvehane ve kıraathaneci esnafı olarak bizler yokluk ve sıkıntı ile mücadele ettik. birileri yokluk ve sıkıntın esamesini bile bilmezken, ki o yüzdendir ben şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum ve yaratanıma havale ediyorum.”
Gebze Kahveciler Odası Başkanı da hakkını helal etmedi

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” sözlerine yanıt verdi. Beşiroğlu, “Ben şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum ve yaratanıma havale ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle yaptığı bayramlaşmada, salgın sürecinde sıkıntı yaşayan esnaftan, yurttaşlardan helallik istedi. Muhalefet, helalleşmenin sandıkta olacağını belirterek Erdoğan’a erken seçim çağrısı yaparken sosyal medya ‘hakkımıhelaletmiyorum’ diyerek ayağa kalktı. Erdoğan’a hakkını helal etmeyenlerden biri de Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu oldu.

YARATANA HAVALE EDİYORUM

Hakkını Erdoğan’a helal etmeyen Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “15 aydır evinin giderlerini karşılayamayan, ev sahibi ve işletme sahibi ile kötü olan zor zamanlar geçiren, sıkıntı, yokluk, içerisinde mücadele etmeye çalışan bir kahvehane ve kıraathaneci esnafı olarak bizler yokluk ve sıkıntı ile mücadele ettik. birileri yokluk ve sıkıntın esamesini bile bilmezken, ki o yüzdendir ben şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum ve yaratanıma havale ediyorum.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.