Tek beklentimiz net olunması!

Spor 16.05.2021 - 16:09, Güncelleme: 16.05.2021 - 16:09
 

Tek beklentimiz net olunması!

Tek beklentimiz net olunması!

Gebzespor Teknik Direktörü Eyüp Tutcuoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Gebzespor olarak lig oynanacakmış gibi hareket ettiklerini belirten Tutcuoğlu, kulübün lige katılıp katılmama noktasındaki kararına saygı duyacaklarını ifade etti. “UCU AÇIK BİR AÇIKLAMA” Tutcuoğlu açıklamasında, “TFF’nin açıklaması ne yazık ki ucu açık bir duyuru. Ligin hangi şartlar altında, nasıl ve nerede oynanacağı, kaç oyuncu değiştirebileceğimiz, haftada kaç maç oynanacağı gibi tüm soruların cevapsız kaldığı bu eksik duyuru TFF adına büyük talihsizlik. Her kulüp olduğu gibi biz de kafamızdaki soru işaretleri ile yaşıyoruz. Biz kimseyi suçlamak ya da hedef göstermek derdinde değiliz. Tek isteğimiz, net olunması. Her teknik adam ya da futbolcunun ana hedefi belirlenen takvimde sağlıklı koşullarda futbol oynatılması. Biz lige katılacak gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebzespor Kulübü’müzün lige katılıp katılmayacağı ile ilgili alacağı her karara saygı duyacağız” dedi.
Tek beklentimiz net olunması!

Gebzespor Teknik Direktörü Eyüp Tutcuoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Gebzespor olarak lig oynanacakmış gibi hareket ettiklerini belirten Tutcuoğlu, kulübün lige katılıp katılmama noktasındaki kararına saygı duyacaklarını ifade etti.

“UCU AÇIK BİR AÇIKLAMA”

Tutcuoğlu açıklamasında, “TFF’nin açıklaması ne yazık ki ucu açık bir duyuru. Ligin hangi şartlar altında, nasıl ve nerede oynanacağı, kaç oyuncu değiştirebileceğimiz, haftada kaç maç oynanacağı gibi tüm soruların cevapsız kaldığı bu eksik duyuru TFF adına büyük talihsizlik. Her kulüp olduğu gibi biz de kafamızdaki soru işaretleri ile yaşıyoruz. Biz kimseyi suçlamak ya da hedef göstermek derdinde değiliz. Tek isteğimiz, net olunması. Her teknik adam ya da futbolcunun ana hedefi belirlenen takvimde sağlıklı koşullarda futbol oynatılması. Biz lige katılacak gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebzespor Kulübü’müzün lige katılıp katılmayacağı ile ilgili alacağı her karara saygı duyacağız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.