Partiyi kuruyor, gözler Kocaeli bölgesinde

Siyaset 16.05.2021 - 16:37, Güncelleme: 16.05.2021 - 16:37
 

Partiyi kuruyor, gözler Kocaeli bölgesinde

Partiyi kuruyor, gözler Kocaeli bölgesinde

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarında sona geldi. Partinin kuruluş dilekçesi verilecek, 18 Mayıs’ta da genel merkez binası açılışı ile partinin tanıtımı yapılacak. 19 Mayıs itibarıyla da İnce ve parti üyesi isimler mesaiye başlayacak. Başvuru, 85 kurucular kurulu üyesinin imzası ile yapılacak. PARTİNİN LOGOSU DA HAZIR Memleket Partisinin logosunda nazar boncuğu da bulunuyor. İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapılmasının ardından Salı günü parti yönetiminin seçilmesi bekleniyor. Muharrem İnce genel başkanlık koltuğuna oturacak, 15 kişilik Merkez Yönetim Kurulu oluşturacak. Parti içinde 10 kişilik de bir disiplin kurulu belirlenecek. 4 genel başkan yardımcılığı ve bir genel sekreterlik olacak. BAKALIM KİMLER YER ALACAK? Tüm bu gelişmeler yaşanırken partinin Kocaeli bölgesi oluşumu netlik kazanmadı. Çok isim zikredilse de resmi olarak görevlendirmeler henüz gerçekleşmedi. Memleket Hareketinin bölgemizde neler yapacağı, kimlerin görevlendirileceği merakla beklenirken Muharrem İnce’ye Kocaeli bölgesinde büyük ilgi olduğu su götürmez bir gerçek olarak dikkat çekiyor.
Partiyi kuruyor, gözler Kocaeli bölgesinde

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarında sona geldi. Partinin kuruluş dilekçesi verilecek, 18 Mayıs’ta da genel merkez binası açılışı ile partinin tanıtımı yapılacak. 19 Mayıs itibarıyla da İnce ve parti üyesi isimler mesaiye başlayacak. Başvuru, 85 kurucular kurulu üyesinin imzası ile yapılacak.

PARTİNİN LOGOSU DA HAZIR

Memleket Partisinin logosunda nazar boncuğu da bulunuyor. İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapılmasının ardından Salı günü parti yönetiminin seçilmesi bekleniyor. Muharrem İnce genel başkanlık koltuğuna oturacak, 15 kişilik Merkez Yönetim Kurulu oluşturacak. Parti içinde 10 kişilik de bir disiplin kurulu belirlenecek. 4 genel başkan yardımcılığı ve bir genel sekreterlik olacak.

BAKALIM KİMLER YER ALACAK?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken partinin Kocaeli bölgesi oluşumu netlik kazanmadı. Çok isim zikredilse de resmi olarak görevlendirmeler henüz gerçekleşmedi. Memleket Hareketinin bölgemizde neler yapacağı, kimlerin görevlendirileceği merakla beklenirken Muharrem İnce’ye Kocaeli bölgesinde büyük ilgi olduğu su götürmez bir gerçek olarak dikkat çekiyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.