1 Tebessüm 1 Hayat’la bayram daha güzel

Gebze 16.05.2021 - 17:10, Güncelleme: 16.05.2021 - 17:10
 

1 Tebessüm 1 Hayat’la bayram daha güzel

1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, Ramazan Bayramı’nda tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere 1000 adet kumanya desteği sağlayarak yine yüzleri güldürdü. Dernek başkanı Hakan Çil öncülüğünde gönüllü ekibiyle kapı kapı dolaşan 1 Tebessüm 1 Hayat, bayrama farklı bir anlam kazandırdı.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile sadece bölgemizde değil, ülke genelinde de taktir toplayan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, Ramazan Bayramı’nda bir kez daha örnek bir çalışmaya imza attı. Tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere tam 1000 kolilik kumanya desteği sağlayarak hem dua alan, hem de yüzleri güldüren dernek yönetimi, bayramda mahalleleri adeta karış karış gezdi. Dernek Başkanı Hakan Çil ve beraberindeki yöneticileri, Gebze’de Güzeller Mahallesi, Tatlıkuyu Mahallesi, Köşklüçeşme Mahallesi, Arapçeşme Mahallesi ve Beşevler Mahallesi’nin yanı sıra Dilovası’nda Diliskelesi ve çeşitli mahallerdeki ailelere ulaşarak önemli bir görev üstlendi. ÇİL’DEN EKİP ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR Sağlık, saygı, sevgi, empati, barış adına yorulmaya, yoğrulmaya, emek vermeye değer olduğunun bilincinde, 1 tebessüm 1 hayat diyerek çıktık yola çıktıklarını kaydeden derneğin kurucu başkanı Hakan Çil, amaçlarının yüzlerde tebessüm bırakmak olduğunu söyledi. Tüm ekip arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çil, hep birlikte iyi ve faydalı çalışmalar yapmaya devam ederek yüzleri güldürmek adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.
1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, Ramazan Bayramı’nda tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere 1000 adet kumanya desteği sağlayarak yine yüzleri güldürdü. Dernek başkanı Hakan Çil öncülüğünde gönüllü ekibiyle kapı kapı dolaşan 1 Tebessüm 1 Hayat, bayrama farklı bir anlam kazandırdı.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile sadece bölgemizde değil, ülke genelinde de taktir toplayan 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği, Ramazan Bayramı’nda bir kez daha örnek bir çalışmaya imza attı. Tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere tam 1000 kolilik kumanya desteği sağlayarak hem dua alan, hem de yüzleri güldüren dernek yönetimi, bayramda mahalleleri adeta karış karış gezdi. Dernek Başkanı Hakan Çil ve beraberindeki yöneticileri, Gebze’de Güzeller Mahallesi, Tatlıkuyu Mahallesi, Köşklüçeşme Mahallesi, Arapçeşme Mahallesi ve Beşevler Mahallesi’nin yanı sıra Dilovası’nda Diliskelesi ve çeşitli mahallerdeki ailelere ulaşarak önemli bir görev üstlendi.

ÇİL’DEN EKİP ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

Sağlık, saygı, sevgi, empati, barış adına yorulmaya, yoğrulmaya, emek vermeye değer olduğunun bilincinde, 1 tebessüm 1 hayat diyerek çıktık yola çıktıklarını kaydeden derneğin kurucu başkanı Hakan Çil, amaçlarının yüzlerde tebessüm bırakmak olduğunu söyledi. Tüm ekip arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çil, hep birlikte iyi ve faydalı çalışmalar yapmaya devam ederek yüzleri güldürmek adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.