Muhtar Kandaz’dan 700 ihtiyaç sahibi aileye destek

Gebze 18.05.2021 - 09:44, Güncelleme: 18.05.2021 - 09:44
 

Muhtar Kandaz’dan 700 ihtiyaç sahibi aileye destek

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Ramazan ayı boyunca hayırseverler ve mahallelilerin desteğiyle 700 ihtiyaç sahibi aileye yardımcı olunduğunu söyledi.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da ihtiyaç sahipleri için adeta seferberlik ilan etti. Hayırseverlerin ve mahallelilerin desteği ile başta Arapçeşme Mahallesi olmak üzere Gebze’deki ihtiyaç sahibi 700 aileye yardımda bulunuldu. Hayırseverlere ve mahalle halkına teşekkür eden Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Rabbim kabul ve makbul eylesin. Sevgili hayırsever kardeşlerim, sizlerin yardımlarıyla bu Ramazan süresinde, büyük bir çoğunluğu kendi mahallem olmak üzere yaklaşık 700 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunduk. FOTOĞRAF PAYLAŞARAK KİMSEYİ RENCİDE ETMEDİK Bu yardımların başında kumanya yardımı, kira yardımı, faturasını ödeyemeyenlerin faturalarını yatırdık, Ameliyat durumları olanların ameliyatında yardımcı olduk. Nakite ihtiyacı olanlara nakit ödemesi yaptık. Resimleyerek hiç kimseyi rencide etmedik. Rabbim bu konuda bize destek olanlardan razı olsun. Kat kat daha fazlasını versin. Ramazan bitti diye yardımlar bitti diyemeyiz. Bizim bu çalışmalarımız imkanlar dahilinde her zaman devam ediyor. Yardımlarınızın devamını diliyorum.”
Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Ramazan ayı boyunca hayırseverler ve mahallelilerin desteğiyle 700 ihtiyaç sahibi aileye yardımcı olunduğunu söyledi.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da ihtiyaç sahipleri için adeta seferberlik ilan etti. Hayırseverlerin ve mahallelilerin desteği ile başta Arapçeşme Mahallesi olmak üzere Gebze’deki ihtiyaç sahibi 700 aileye yardımda bulunuldu. Hayırseverlere ve mahalle halkına teşekkür eden Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Rabbim kabul ve makbul eylesin. Sevgili hayırsever kardeşlerim, sizlerin yardımlarıyla bu Ramazan süresinde, büyük bir çoğunluğu kendi mahallem olmak üzere yaklaşık 700 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunduk.

FOTOĞRAF PAYLAŞARAK KİMSEYİ RENCİDE ETMEDİK

Bu yardımların başında kumanya yardımı, kira yardımı, faturasını ödeyemeyenlerin faturalarını yatırdık, Ameliyat durumları olanların ameliyatında yardımcı olduk. Nakite ihtiyacı olanlara nakit ödemesi yaptık. Resimleyerek hiç kimseyi rencide etmedik. Rabbim bu konuda bize destek olanlardan razı olsun. Kat kat daha fazlasını versin. Ramazan bitti diye yardımlar bitti diyemeyiz. Bizim bu çalışmalarımız imkanlar dahilinde her zaman devam ediyor. Yardımlarınızın devamını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.