CHP’li Orhan; “Hakkımı helal etmiyorum”

Siyaset 18.05.2021 - 09:55, Güncelleme: 18.05.2021 - 09:55
 

CHP’li Orhan; “Hakkımı helal etmiyorum”

CHP’li Orhan; “Hakkımı helal etmiyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaftan ve çalışandan ‘helallik istemesinin’ ardından, tartışmalara CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da katıldı. Başkan Orhan, “O kadar zulüm o kadar baskı yapıldı ki vatandaş şimdi helallik istiyor, ben bunca şeyden sonra çoğunluğun hakkının helal edeceğini sanmam, ben de bunca dışlanmaya bunca baskıya eşitsizliğe karşın hakkımı helal etmiyorum” dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaftan ve çalışandan ‘helallik istemesinin’ ardından tartışmalar devam ediyor. Konuya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da dâhil olurken hakkını helal etmediğini kaydetti. Orhan, “Onca vatandaş isyan etti, çocuğuna pantolon alamadı ve intihar etti. Gidip o babadan helallik istesinler bakalım. Çok baskı çok zulüm yaşandı. Ben hakaret etmedim küfür etmedim vatandaş olarak düşüncemi ifade ettim twit attım, yargılandım, çok hak yendi” dedi. ÇOK HAK YENDİ ÇOK BASKI YAPILDI Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Gökhan Orhan,  “O kadar zulüm o kadar baskı yapıldı ki vatandaş şimdi helallik istiyor, ben bunca şeyden sonra çoğunluğun hakkının helal edeceğini sanmam, ben de bunca dışlanmaya bunca baskıya eşitsizliğe karşın hakkımı helal etmiyorum, kimsenin edeceğini sanmam. Bu ülkede bunca şey yaşattılar. Bunca kanunsuzluk yaptılar. Hak yediler. Gazeteciler, aydınlar nöbetçi mahkemelerde yargılandı. Bunca şeyden sonra helallik isteniyor. Salgında durum ortada aşı yok. Bu milletin aşısı nerede? Bunları anlatın sonra helallik isteyin” ifadesini kullandı.
CHP’li Orhan; “Hakkımı helal etmiyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaftan ve çalışandan ‘helallik istemesinin’ ardından, tartışmalara CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da katıldı. Başkan Orhan, “O kadar zulüm o kadar baskı yapıldı ki vatandaş şimdi helallik istiyor, ben bunca şeyden sonra çoğunluğun hakkının helal edeceğini sanmam, ben de bunca dışlanmaya bunca baskıya eşitsizliğe karşın hakkımı helal etmiyorum” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaftan ve çalışandan ‘helallik istemesinin’ ardından tartışmalar devam ediyor. Konuya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da dâhil olurken hakkını helal etmediğini kaydetti. Orhan, “Onca vatandaş isyan etti, çocuğuna pantolon alamadı ve intihar etti. Gidip o babadan helallik istesinler bakalım. Çok baskı çok zulüm yaşandı. Ben hakaret etmedim küfür etmedim vatandaş olarak düşüncemi ifade ettim twit attım, yargılandım, çok hak yendi” dedi.

ÇOK HAK YENDİ ÇOK BASKI YAPILDI

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Gökhan Orhan,  “O kadar zulüm o kadar baskı yapıldı ki vatandaş şimdi helallik istiyor, ben bunca şeyden sonra çoğunluğun hakkının helal edeceğini sanmam, ben de bunca dışlanmaya bunca baskıya eşitsizliğe karşın hakkımı helal etmiyorum, kimsenin edeceğini sanmam. Bu ülkede bunca şey yaşattılar. Bunca kanunsuzluk yaptılar. Hak yediler. Gazeteciler, aydınlar nöbetçi mahkemelerde yargılandı. Bunca şeyden sonra helallik isteniyor. Salgında durum ortada aşı yok. Bu milletin aşısı nerede? Bunları anlatın sonra helallik isteyin” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.