“Aşım nerede?”

Siyaset 18.05.2021 - 11:01, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:01
 

“Aşım nerede?”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, koronavirüsle mücadelede aşılanmayı yetersiz bularak ‘Aşım nerede’ kampanyası başlattı.

İktidarın son dönemlerdeki, koronavirüsle mücadelesini eleştiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Türkiye’deki aşılanma çalışmalarını da yetersiz bularak ‘Aşım nerede’ kampanyası başlattı. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten bıktık usandık. Biz, tepkiler üzerine yönetilen bir ülke değil vatandaşın her birini ayrı ayrı değerli gören ve gerçek anlamıyla İYİ yönetim istiyoruz. Ben turistten değersiz miyim? #AşımNerede” dedi. YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN Aşılanmanın tüm kademelerde eksik olduğunu ve her kesim için konuşan Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinin bütün yükünü omuzlayan sağlık ordumuz başta olmak üzere tüm ebeveynlerin çocuklarına daha rahat sarılabilmesi için #AşımNerede. Yüz yüze eğitimin bir an önce başlayabilmesi için #AşımNerede. Anne babamı gönlümce ziyaret edebilmek için #AşımNerede.”
İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, koronavirüsle mücadelede aşılanmayı yetersiz bularak ‘Aşım nerede’ kampanyası başlattı.

İktidarın son dönemlerdeki, koronavirüsle mücadelesini eleştiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Türkiye’deki aşılanma çalışmalarını da yetersiz bularak ‘Aşım nerede’ kampanyası başlattı. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten bıktık usandık. Biz, tepkiler üzerine yönetilen bir ülke değil vatandaşın her birini ayrı ayrı değerli gören ve gerçek anlamıyla İYİ yönetim istiyoruz. Ben turistten değersiz miyim? #AşımNerede” dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN

Aşılanmanın tüm kademelerde eksik olduğunu ve her kesim için konuşan Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinin bütün yükünü omuzlayan sağlık ordumuz başta olmak üzere tüm ebeveynlerin çocuklarına daha rahat sarılabilmesi için #AşımNerede. Yüz yüze eğitimin bir an önce başlayabilmesi için #AşımNerede. Anne babamı gönlümce ziyaret edebilmek için #AşımNerede.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.