Dilovası kritik seviyede!

Dilovası 18.05.2021 - 15:32, Güncelleme: 18.05.2021 - 15:32
 

Dilovası kritik seviyede!

BAŞKAN YILDIRIM, VATANDAŞLARI UYARDI!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, son haftalarda Dilovası’nda artan Covid-19 vakaları nedeniyle Dilovası halkını uyararak pandemi kuralları konusunda duyarlı olmalarını istedi. Sağlık Bakanlığı’nın il il açıkladığı bir haftalık vaka sayıları sıralamasında Kocaeli’de en çok vakanın görüldüğü ilçe olan Dilovası için kırmızı alarm verildi. Artan vaka sayıları ile ilgili olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden bilgi alan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, planlanan kademeli normalleşmenin ilçedeki salgının kaderini değiştirmediğini ve haritada riskli grupta yer alması nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu. EN ÇOK VAKA DİLOVASI’NDA Kocaeli’de 09.05.2021 – 15.05.2021 tarihleri arasında yapılan 7 günlük vaka sayısında en çok vakanın görüldüğü Dilovası’nda 207 kişide Covid-19 hastalığının görülmesinin büyük endişe verici olduğunu belirten Başkan Yıldırım, “Dilovası olarak şuan da çok kritik bir seviyedeyiz. Vaka sayılarımıza baktığımızda risk grubumuz yüksek gözüküyor. İş yerlerimizi açabilmek çocuklarımızın okullarına gidebilmesi için vaka sayılarımızın düşmesi gerekiyor” dedi. GEREKMEDİKÇE EVLERİMİZDEN ÇIKMAYALIM Mücadelenin başarıyla ulaşması için devlet-millet işbirliğinin etkin bir şekilde sağlanmasının önemini belirten Başkan Yıldırım, şunları kaydetti: "Koronavirüse karşı Pandemi sürecinin başından beri hükümetimiz, belediyelerimiz, kamu kurumlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ancak ne yazık ki son günlerde ilçemizde ciddi oranda Koronavirüs vakalarında bir artış olduğu gözlemlenmektedir. Bu mücadeleyi kazanmak için size ihtiyacımız var. Daha fazla can kaybı yaşamamak için lütfen gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Dilovalı hemşehrilerimizden özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.‘’ dedi.
BAŞKAN YILDIRIM, VATANDAŞLARI UYARDI!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, son haftalarda Dilovası’nda artan Covid-19 vakaları nedeniyle Dilovası halkını uyararak pandemi kuralları konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Sağlık Bakanlığı’nın il il açıkladığı bir haftalık vaka sayıları sıralamasında Kocaeli’de en çok vakanın görüldüğü ilçe olan Dilovası için kırmızı alarm verildi. Artan vaka sayıları ile ilgili olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden bilgi alan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, planlanan kademeli normalleşmenin ilçedeki salgının kaderini değiştirmediğini ve haritada riskli grupta yer alması nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

EN ÇOK VAKA DİLOVASI’NDA

Kocaeli’de 09.05.2021 – 15.05.2021 tarihleri arasında yapılan 7 günlük vaka sayısında en çok vakanın görüldüğü Dilovası’nda 207 kişide Covid-19 hastalığının görülmesinin büyük endişe verici olduğunu belirten Başkan Yıldırım, “Dilovası olarak şuan da çok kritik bir seviyedeyiz. Vaka sayılarımıza baktığımızda risk grubumuz yüksek gözüküyor. İş yerlerimizi açabilmek çocuklarımızın okullarına gidebilmesi için vaka sayılarımızın düşmesi gerekiyor” dedi.

GEREKMEDİKÇE EVLERİMİZDEN ÇIKMAYALIM

Mücadelenin başarıyla ulaşması için devlet-millet işbirliğinin etkin bir şekilde sağlanmasının önemini belirten Başkan Yıldırım, şunları kaydetti: "Koronavirüse karşı Pandemi sürecinin başından beri hükümetimiz, belediyelerimiz, kamu kurumlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ancak ne yazık ki son günlerde ilçemizde ciddi oranda Koronavirüs vakalarında bir artış olduğu gözlemlenmektedir. Bu mücadeleyi kazanmak için size ihtiyacımız var. Daha fazla can kaybı yaşamamak için lütfen gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Dilovalı hemşehrilerimizden özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.