19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Şen, Cumhur ittifakını göreve çağırdı!

Siyaset 18.05.2021 - 17:40, Güncelleme: 18.05.2021 - 17:40
 

CHP’li Şen, Cumhur ittifakını göreve çağırdı!

CHP’li Şen, Cumhur ittifakını göreve çağırdı!

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, COVİD-19 sürecinde kesilen idari para cezalarının iptali ve ödenen cezaların iadesiyle ilgili bir yasa teklifi sunmasının ardından Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi bir açıklama yaparak Cumhur ittifakını göreve çağırdı. CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, koronavirüs salgını sürecinde kesilen idari para cezalarının iptal edilmesi ve ödenen cezaların iade edilmesi talebiyle TBMM Başkanlığı’na yasa teklifi sundu. Bu gelişme sonrası Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak AK Parti ve MHP’ye gönderme yaptı. “HADİ GÖRELİM SİZİ” Meclis üyesi Şen, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında “TBMM adalet komisyonun üyesi CHP’li Zeynel Emre salgın sürecinde yasakların ve cezaların çifte standart olarak uygulandığını ve bu cezaların iptalini ve ödenenlerinde iadesi için önerge verdi. Hadi AKP ve MHP sizi görelim” ifadelerini kullanarak cezaların iptali konusunda Cumhur ittifakını göreve çağırdı.
CHP’li Şen, Cumhur ittifakını göreve çağırdı!

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, COVİD-19 sürecinde kesilen idari para cezalarının iptali ve ödenen cezaların iadesiyle ilgili bir yasa teklifi sunmasının ardından Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi bir açıklama yaparak Cumhur ittifakını göreve çağırdı.

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, koronavirüs salgını sürecinde kesilen idari para cezalarının iptal edilmesi ve ödenen cezaların iade edilmesi talebiyle TBMM Başkanlığı’na yasa teklifi sundu. Bu gelişme sonrası Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak AK Parti ve MHP’ye gönderme yaptı.

“HADİ GÖRELİM SİZİ”

Meclis üyesi Şen, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında “TBMM adalet komisyonun üyesi CHP’li Zeynel Emre salgın sürecinde yasakların ve cezaların çifte standart olarak uygulandığını ve bu cezaların iptalini ve ödenenlerinde iadesi için önerge verdi. Hadi AKP ve MHP sizi görelim” ifadelerini kullanarak cezaların iptali konusunda Cumhur ittifakını göreve çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.