19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet Gebze’den bayram sonrası toplantı

Siyaset 19.05.2021 - 09:59, Güncelleme: 19.05.2021 - 09:59
 

Saadet Gebze’den bayram sonrası toplantı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantımsı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Salgın tedbirleri kapsamında gerçekleşen haftalık olağan toplantıda partililer pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda fikir ve görüş alışverişi gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi Gebze İlçe binasında gerçekleşen haftalık toplantıya partililer ilgi gösterdi. Bayramın ardından gerçekleşen toplantı kalabalık gündeme sahne olurken partililer pandemi başta olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdılar. İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleşen toplantı bir saati aşkın bir sürede gerçekleşirken partililer pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda fikir ve görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Saadet Gebze ailesini bir araya getiren toplantıda gündem yoğundu. Başkan Türel, Saadet Gebze olarak çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. SALDIRILARI NEFRETLE KINIYORUZ İsrail saldırılarının kınandığı ve Filistin halkının yanında olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Türel, “Müslümanların ilk kıblesi tehdit ediliyor. Onurumuz ve izzetimiz adeta çiğnenmeye çalışılıyor. Mescid-i Aksa'ya yapılan bu alçak saldırıyı nefretle lanetliyorum.  ​İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin, bu teşkilatın 1969'da Mescid-i Aksa'nın kundaklanması üzerine kurulduğunu hatırlaması ve sözün ötesinde adımlar atılması gerektiğini idrak etmesini istiyoruz. İsrail ile normalleşme anlaşması yapan ülkeler dahil her İslam ülkesi ve dünyada hukuku ve adaleti önemseyen bütün ülkeler varsa İsrail'deki büyükelçilerini geri çağırmalıdır. İsrail ile bütün ticari ilişkiler askıya alınmalı ve Kudüs'ün İslam dünyası için ne anlam ifade ettiği bu şekilde kararlılıkla ortaya konulmalıdır." ifadelerini kullandı.  
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantımsı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Salgın tedbirleri kapsamında gerçekleşen haftalık olağan toplantıda partililer pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda fikir ve görüş alışverişi gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi Gebze İlçe binasında gerçekleşen haftalık toplantıya partililer ilgi gösterdi. Bayramın ardından gerçekleşen toplantı kalabalık gündeme sahne olurken partililer pandemi başta olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdılar. İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleşen toplantı bir saati aşkın bir sürede gerçekleşirken partililer pandemi dönemi başta olmak üzere birçok konuda fikir ve görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Saadet Gebze ailesini bir araya getiren toplantıda gündem yoğundu. Başkan Türel, Saadet Gebze olarak çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

SALDIRILARI NEFRETLE KINIYORUZ

İsrail saldırılarının kınandığı ve Filistin halkının yanında olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Türel, “Müslümanların ilk kıblesi tehdit ediliyor. Onurumuz ve izzetimiz adeta çiğnenmeye çalışılıyor. Mescid-i Aksa'ya yapılan bu alçak saldırıyı nefretle lanetliyorum.  ​İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerin, bu teşkilatın 1969'da Mescid-i Aksa'nın kundaklanması üzerine kurulduğunu hatırlaması ve sözün ötesinde adımlar atılması gerektiğini idrak etmesini istiyoruz. İsrail ile normalleşme anlaşması yapan ülkeler dahil her İslam ülkesi ve dünyada hukuku ve adaleti önemseyen bütün ülkeler varsa İsrail'deki büyükelçilerini geri çağırmalıdır. İsrail ile bütün ticari ilişkiler askıya alınmalı ve Kudüs'ün İslam dünyası için ne anlam ifade ettiği bu şekilde kararlılıkla ortaya konulmalıdır." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.