Kapanma bitince bayilere koştular

Gebze 19.05.2021 - 10:24, Güncelleme: 19.05.2021 - 10:24
 

Kapanma bitince bayilere koştular

Kapanma bitince bayilere koştular

Pandemi bir yandan geçim sıkıntısı bir yandan vatandaş çareyi şans oyunlarında arıyor. Gebzeli vatandaşlar şans oyunları bayileri önlerinde umut ararken hemen hemen tüm şans oyunları bayi önlerinde aynı manzara karşımıza çıkıyor. Tam kapanma dönemi sonrasında salgın dönemine geçim derdi eklenince çareyi şans oyunlarında arayan vatandaşlar, “ya tutarsa” diyerek bir umutla şans oyunları kolonlarına akın ediyorlar. ŞANS OYUNLARINDA ÇARE ARIYORLAR Son dönemlerde şans oyunlarına olan ilgi artarken bu durum vatandaşın umudu şans oyunlarında aradığının adeta bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor. Haftanın her günü çekilen şans oyunlarında çareyi arayan vatandaşlar, bin bir umutla kolonları dolduruyorlar. Tam kapanma dönemi sonrasında yeniden hizmet vermeye başlayan şans oyunları bayilerine akın eden vatandaşlar deyim yerindeyse bayi önlerini mesken tuttular. Birçok şans oyununda şanslarını arayan vatandaşların bayi önlerinde yoğunluk oluşturmaları dikkatten kaçmadı.
Kapanma bitince bayilere koştular

Pandemi bir yandan geçim sıkıntısı bir yandan vatandaş çareyi şans oyunlarında arıyor. Gebzeli vatandaşlar şans oyunları bayileri önlerinde umut ararken hemen hemen tüm şans oyunları bayi önlerinde aynı manzara karşımıza çıkıyor. Tam kapanma dönemi sonrasında salgın dönemine geçim derdi eklenince çareyi şans oyunlarında arayan vatandaşlar, “ya tutarsa” diyerek bir umutla şans oyunları kolonlarına akın ediyorlar.

ŞANS OYUNLARINDA ÇARE ARIYORLAR

Son dönemlerde şans oyunlarına olan ilgi artarken bu durum vatandaşın umudu şans oyunlarında aradığının adeta bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor. Haftanın her günü çekilen şans oyunlarında çareyi arayan vatandaşlar, bin bir umutla kolonları dolduruyorlar. Tam kapanma dönemi sonrasında yeniden hizmet vermeye başlayan şans oyunları bayilerine akın eden vatandaşlar deyim yerindeyse bayi önlerini mesken tuttular. Birçok şans oyununda şanslarını arayan vatandaşların bayi önlerinde yoğunluk oluşturmaları dikkatten kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.