“Bu nasıl bir rezalet?”

Siyaset 19.05.2021 - 17:19, Güncelleme: 19.05.2021 - 17:19
 

“Bu nasıl bir rezalet?”

“Bu nasıl bir rezalet?”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, “Bir bakanın tevessül edeceği bir şey mi bu? Bu nasıl bir rezalet?” diye sordu. TBMM Genel Kurulunda, muhalefet partilerinin, ‘Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ ile ‘nüfuzun ve görevin kötüye kullanılması ile artan usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının araştırılması’ grup önerileri kabul edilmedi. Genel Kurulda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Meclisi, ‘Gazze ve Kudüs’te yaşanan vahşet’ hakkında bilgilendirmesinin ardından partilerin grup önerileri ayrı ayrı ele alındı. İlk olarak İYİ Parti’nin, ‘nüfuzun ve görevin kötüye kullanılması ile artan usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının araştırılması’ konusunda verdiği araştırma önergesi AK Parti ve MHP’ni oyları ile reddedildi. EVE GİTTİĞİNDE YÜZLERİNE BAKABİLİYOR MU? TBMM’de konuşan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konu ile ilgili, “Bir bakanın tevessül edeceği bir şey mi bu? Bu nasıl bir rezalet? Bunların hiç çoluğu çocuğu, damadı, gelini yok mu? Eve gittiklerinde yüzlerine bakabiliyorlar mı? ‘Anne, sen bunu yapmışsın.’ dedikleri zaman ne diyorlar? Hanımefendi daha önce ‘sakıncalı’ olduğu bildirilen bakanlığa bakan olmuş. Hangi bürokrata o tebliği gittiyse, gelir gelmez o 19 bürokratı görevden almış.” ifadelerini kullandı.
“Bu nasıl bir rezalet?”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, “Bir bakanın tevessül edeceği bir şey mi bu? Bu nasıl bir rezalet?” diye sordu.

TBMM Genel Kurulunda, muhalefet partilerinin, ‘Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ ile ‘nüfuzun ve görevin kötüye kullanılması ile artan usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının araştırılması’ grup önerileri kabul edilmedi. Genel Kurulda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Meclisi, ‘Gazze ve Kudüs’te yaşanan vahşet’ hakkında bilgilendirmesinin ardından partilerin grup önerileri ayrı ayrı ele alındı. İlk olarak İYİ Parti’nin, ‘nüfuzun ve görevin kötüye kullanılması ile artan usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının araştırılması’ konusunda verdiği araştırma önergesi AK Parti ve MHP’ni oyları ile reddedildi.

EVE GİTTİĞİNDE YÜZLERİNE BAKABİLİYOR MU?

TBMM’de konuşan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konu ile ilgili, “Bir bakanın tevessül edeceği bir şey mi bu? Bu nasıl bir rezalet? Bunların hiç çoluğu çocuğu, damadı, gelini yok mu? Eve gittiklerinde yüzlerine bakabiliyorlar mı? ‘Anne, sen bunu yapmışsın.’ dedikleri zaman ne diyorlar? Hanımefendi daha önce ‘sakıncalı’ olduğu bildirilen bakanlığa bakan olmuş. Hangi bürokrata o tebliği gittiyse, gelir gelmez o 19 bürokratı görevden almış.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.