19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar Gebzespor’un 66’ncı yaşını kutladı

Spor 20.05.2021 - 10:17, Güncelleme: 20.05.2021 - 10:17
 

Başkanlar Gebzespor’un 66’ncı yaşını kutladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mor Menekşe'nin 66. yaşını Kulüp Başkanı Recep Avcı ve futbolcularla birlikte pasta keserek birlikte kutladı.

Başkan Büyükgöz Gebzespor'un 66. yaşını kutladı. Gebzesporlu futbolcuları ve kulüp yönetimini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mor Menekşe'nin 66. yıldönümünü tebrik etti. KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Tavşancıl Stadı’na gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular karşıladı. İdman sahasında futbolcular ve yöneticilerin katılımıyla düzenlenen kutlamada, yaş günü pastası kesildi. BÜYÜKGÖZ FUTBOLCULAR İLE KONUŞTU Kentin markası Gebzespor'un yeni yaşını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Gebzespor’umuzun yeni yaşı kutlu olsun. İnşallah Mor Menekşemizi hak ettiği yerlere el birliğiyle taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanı Recep Avcı ve futbolcular Başkan Büyükgöz'e ziyaretinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mor Menekşe'nin 66. yaşını Kulüp Başkanı Recep Avcı ve futbolcularla birlikte pasta keserek birlikte kutladı.

Başkan Büyükgöz Gebzespor'un 66. yaşını kutladı. Gebzesporlu futbolcuları ve kulüp yönetimini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mor Menekşe'nin 66. yıldönümünü tebrik etti. KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Tavşancıl Stadı’na gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular karşıladı. İdman sahasında futbolcular ve yöneticilerin katılımıyla düzenlenen kutlamada, yaş günü pastası kesildi.

BÜYÜKGÖZ FUTBOLCULAR İLE KONUŞTU

Kentin markası Gebzespor'un yeni yaşını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Gebzespor’umuzun yeni yaşı kutlu olsun. İnşallah Mor Menekşemizi hak ettiği yerlere el birliğiyle taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanı Recep Avcı ve futbolcular Başkan Büyükgöz'e ziyaretinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.