19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de denetimler sürüyor!

Gebze 22.05.2021 - 15:47, Güncelleme: 22.05.2021 - 15:47
 

Gebze’de denetimler sürüyor!

Gebze’de denetimler sürüyor!

Gebze’de Kademeli Normalleşme süreci kapsamında yürütülen Covid-19 denetimleri ve rehberlik faaliyetlerinde temizlik, maske ve mesafe kuralları hatırlatılmaya devam ediliyor. Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştiriliyor. Dinamik Denetim Modeli kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de bulunan işyeri ve esnaflar koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi. AFAD İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cevat Özdemir ve görevli sağlık personelleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler ilçede titizlikle gerçekleştiriliyor. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.  
Gebze’de denetimler sürüyor!

Gebze’de Kademeli Normalleşme süreci kapsamında yürütülen Covid-19 denetimleri ve rehberlik faaliyetlerinde temizlik, maske ve mesafe kuralları hatırlatılmaya devam ediliyor.

Kocaeli’nde Covid-19 denetimleri tüm ilçelerde yoğun olarak gerçekleştiriliyor. Dinamik Denetim Modeli kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de bulunan işyeri ve esnaflar koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetlendi. AFAD İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cevat Özdemir ve görevli sağlık personelleri tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli denetimler ilçede titizlikle gerçekleştiriliyor. Heyet tarafından ilgili esnaf ve işyerlerine gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.