19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Gebze’de Aziz Üstel’e öfke

Siyaset 23.05.2021 - 13:45, Güncelleme: 23.05.2021 - 13:45
 

İYİ Gebze’de Aziz Üstel’e öfke

İYİ Gebze’de Aziz Üstel’e öfke

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya benzetmesini eleştirdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu olan Binyamin Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için, gözünü kırpmadan, sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere köşesinde yanıt veren Aziz Üstel, Akşener’e genelev patronu Matild Manukyan’ı hatırlatarak, “Ben sizi Manukyan'a benzetsem ne dersiniz hanımefendi” ifadelerini kullandı. Bu sözler İYİ Parti ailesinde tepkiye neden olurken partililer Genel Başkan Meral Akşener’e sahip çıkarak Aziz Üstel’e sert şekilde tepki gösterdiler. İYİ Parti Gebze İlçe yöneticileri ve üyeleri de Aziz Üstel’e sert sözlerle tepki koyarken “Haddini bil Aziz Üstel” yorumunu yaptılar.
İYİ Gebze’de Aziz Üstel’e öfke

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya benzetmesini eleştirdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu olan Binyamin Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için, gözünü kırpmadan, sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlere köşesinde yanıt veren Aziz Üstel, Akşener’e genelev patronu Matild Manukyan’ı hatırlatarak, “Ben sizi Manukyan'a benzetsem ne dersiniz hanımefendi” ifadelerini kullandı. Bu sözler İYİ Parti ailesinde tepkiye neden olurken partililer Genel Başkan Meral Akşener’e sahip çıkarak Aziz Üstel’e sert şekilde tepki gösterdiler. İYİ Parti Gebze İlçe yöneticileri ve üyeleri de Aziz Üstel’e sert sözlerle tepki koyarken “Haddini bil Aziz Üstel” yorumunu yaptılar.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.