Gebze Millet Bahçesi ihalesi ertelendi

Gebze 23.05.2021 - 16:02, Güncelleme: 23.05.2021 - 16:02
 

Gebze Millet Bahçesi ihalesi ertelendi

Gebze Millet Bahçesi yarın (25 Mayıs) ihaleye çıkacaktı. 2021 Ocak ayında da ihaleye çıkacak olan Gebze Millet Bahçesi’nin ihalesi bir kez daha 30 Haziran Çarşamba gününe ertelendi.

Geçtiğimiz ocak ayında ihaleye çıkacak olan Gebze Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkacaktı. Tarih bir kez daha ertelenerek 30 Haziran Çarşamba olarak uzatıldı. İhalenin sürekli ertelenmesine bir anlam verilemezken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de bu konu ile alakalı neden bir açıklama yapmadığı merak konusu oldu. Gebze Askeri Kışlası’na yapılması planlanan Gebze Millet Bahçesi 393 bin metrekare ile Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak. Millet bahçesinde sosyal donatı alanları, kamu binaları, okullar ve galericiler sitesi yer alacak. İHALEDEN SONRA ÇALIŞMALARIN HEMEN BAŞLAMASI BEKLENİYOR 30 Haziran Çarşamba günü Ankara’da yapılacak olan ihale saat 14.00’te TOKİ’de gerçekleştirilecek. İhaleyi alacak firma belli olduktan sonra bölgede hızla çalışmaların başlaması bekleniyor. 393 bin 791 metrekare alanda yapılacak olan Millet Bahçesi ile Gebze bölgesinin park ve yeşil alan ihtiyacı büyük ölçüde karşılanmış olacak. PROJE TAMAMLANDI Gebze’de bulunan eski askeri kışlanın yerine yapılacak olan Millet Bahçesi için Gebze Belediyesi tüm proje çalışmalarını tamamlayarak TOKİ’ye gönderdi. TOKİ proje ile ilgili ihale çalışmalarını tamamladı ve yarın çıkacak ihaleyi 30 Haziran Çarşamba 14.00’e erteledi. Gebze Belediyesi tarafından 393 bin 791 metrekare alanda hazırlanan projede millet bahçesinde kentin sosyal donatı ihtiyacını karşılayacak çalışmalara yer verildi. YAŞAM MERKEZİ OLACAK TOKİ, söz konusu Millet Bahçesi’nin ihale ilanını yayınladı. İhale, online olacak ve 30 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak. Gebze Askeri Kışlası’nda yapımı planlanan millet bahçesi aynı zamanda bir deprem toplanma merkezi olacak. Alt yapısını acil durum anında kullanıma çok kısa sürede hazır hale getirilecek millet bahçesi, acil durum anına kadar kapısına kilit vurulmadan yaşayan bir merkez haline gelecek.
Gebze Millet Bahçesi yarın (25 Mayıs) ihaleye çıkacaktı. 2021 Ocak ayında da ihaleye çıkacak olan Gebze Millet Bahçesi’nin ihalesi bir kez daha 30 Haziran Çarşamba gününe ertelendi.

Geçtiğimiz ocak ayında ihaleye çıkacak olan Gebze Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkacaktı. Tarih bir kez daha ertelenerek 30 Haziran Çarşamba olarak uzatıldı. İhalenin sürekli ertelenmesine bir anlam verilemezken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de bu konu ile alakalı neden bir açıklama yapmadığı merak konusu oldu. Gebze Askeri Kışlası’na yapılması planlanan Gebze Millet Bahçesi 393 bin metrekare ile Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak. Millet bahçesinde sosyal donatı alanları, kamu binaları, okullar ve galericiler sitesi yer alacak.

İHALEDEN SONRA ÇALIŞMALARIN HEMEN BAŞLAMASI BEKLENİYOR

30 Haziran Çarşamba günü Ankara’da yapılacak olan ihale saat 14.00’te TOKİ’de gerçekleştirilecek. İhaleyi alacak firma belli olduktan sonra bölgede hızla çalışmaların başlaması bekleniyor. 393 bin 791 metrekare alanda yapılacak olan Millet Bahçesi ile Gebze bölgesinin park ve yeşil alan ihtiyacı büyük ölçüde karşılanmış olacak.

PROJE TAMAMLANDI

Gebze’de bulunan eski askeri kışlanın yerine yapılacak olan Millet Bahçesi için Gebze Belediyesi tüm proje çalışmalarını tamamlayarak TOKİ’ye gönderdi. TOKİ proje ile ilgili ihale çalışmalarını tamamladı ve yarın çıkacak ihaleyi 30 Haziran Çarşamba 14.00’e erteledi. Gebze Belediyesi tarafından 393 bin 791 metrekare alanda hazırlanan projede millet bahçesinde kentin sosyal donatı ihtiyacını karşılayacak çalışmalara yer verildi.

YAŞAM MERKEZİ OLACAK

TOKİ, söz konusu Millet Bahçesi’nin ihale ilanını yayınladı. İhale, online olacak ve 30 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak. Gebze Askeri Kışlası’nda yapımı planlanan millet bahçesi aynı zamanda bir deprem toplanma merkezi olacak. Alt yapısını acil durum anında kullanıma çok kısa sürede hazır hale getirilecek millet bahçesi, acil durum anına kadar kapısına kilit vurulmadan yaşayan bir merkez haline gelecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.