Bu anı çok beklediler!

Spor 24.05.2021 - 17:17, Güncelleme: 24.05.2021 - 17:17
 

Bu anı çok beklediler!

Bu anı çok beklediler!

Ve Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’nde temel atıldı. Darıca’da uzun yıllardır el değdirilmeyen, tesisleşme yetersizliği sebebiyle birçok yetenekli gencin kaybolup gittiği Darıca’da artık her şey bambaşka olacak. Darıca’ya son derece modern bir spor kompleksi kazandırmak adına yola çıkan Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, yenilenen futbol sahalarının yanı sıra, modern idari binasıyla ilçenin çehresini değiştirecek. Darıca adına yaşanan bu olumlu gelişme, hiç kuşkusuz en çok Darıca’daki amatör spor kulüplerini sevindirdi. Yıllardır deforme olmuş, ışıklandırması ve fiziki koşulları yetersiz olan sahada futbol oynamaya çalışan amatörler, Nenehatun projesinin tamamlanmasının ardından spora çok farklı bir şekilde sarılacak. KULÜP BAŞKANLARI: DARICA HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALMAYA BAŞLADI Bugün gerçekleşen temel atma programına katılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Murat Aydın ve Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. Darıca’nın tesisleşmede hak ettiği değeri almaya başladığını söyleyen başkanlar, yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. CAMİAM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM KASKF Başkanı Murat Aydın yaptığı açıklamada, “Darıca’da 15 seneden bu yana konuşulan, hayal edilen bir proje gerçeğe dönüşüyor. Gençliğin, amatör kulüp ve futbolcularımızın hayallerini gerçeğe dönüştüren Darıca Belediye Başkanımıza, buranın gerçek bir spor tesisine dönüştürülmesinde çok büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bakanlığımıza camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.
Bu anı çok beklediler!

Ve Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’nde temel atıldı. Darıca’da uzun yıllardır el değdirilmeyen, tesisleşme yetersizliği sebebiyle birçok yetenekli gencin kaybolup gittiği Darıca’da artık her şey bambaşka olacak.

Darıca’ya son derece modern bir spor kompleksi kazandırmak adına yola çıkan Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, yenilenen futbol sahalarının yanı sıra, modern idari binasıyla ilçenin çehresini değiştirecek. Darıca adına yaşanan bu olumlu gelişme, hiç kuşkusuz en çok Darıca’daki amatör spor kulüplerini sevindirdi. Yıllardır deforme olmuş, ışıklandırması ve fiziki koşulları yetersiz olan sahada futbol oynamaya çalışan amatörler, Nenehatun projesinin tamamlanmasının ardından spora çok farklı bir şekilde sarılacak.

KULÜP BAŞKANLARI: DARICA HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALMAYA BAŞLADI

Bugün gerçekleşen temel atma programına katılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Murat Aydın ve Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. Darıca’nın tesisleşmede hak ettiği değeri almaya başladığını söyleyen başkanlar, yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler.

CAMİAM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

KASKF Başkanı Murat Aydın yaptığı açıklamada, “Darıca’da 15 seneden bu yana konuşulan, hayal edilen bir proje gerçeğe dönüşüyor. Gençliğin, amatör kulüp ve futbolcularımızın hayallerini gerçeğe dönüştüren Darıca Belediye Başkanımıza, buranın gerçek bir spor tesisine dönüştürülmesinde çok büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bakanlığımıza camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.