‘Kaynaktan faydaya sözün gücü’ projesi start aldı!

Darıca 25.05.2021 - 10:04, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:04
 

‘Kaynaktan faydaya sözün gücü’ projesi start aldı!

Darıca Fen Lisesi öncü oldu, “Kaynaktan Faydaya Sözün Gücü” adlı e-Twinning projesi sekiz farklı okulla başladı.

Kuruculuğunu Darıca Fen Lisesi öğretmenlerinden Sevinç Bulut ve Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Özge Soylu’nun yaptığı “Kaynaktan Faydaya Sözün Gücü” adlı eTwinning projesi Kocaeli, Hatay, Mersin illerinden sekiz farklı okulun katılmasıyla oluşturuldu. Dokuz öğretmen, 15-18 yaş aralığında kırk beş öğrencinin katıldığı projede amaç kültürümüzün yapı taşlarından olan deyim ve atasözlerinin yeni nesil üzerinde etkisini sağlamlaştırmak ve sonraki nesillere aktarmaya vesile olmaktır. Bu amaç doğrultusunda birbirinden farklı etkinlikler Web2 araçları kullanılarak gerçekleştirildi.  Projenin paydaşları ve her bir okuldaki yürütücüleri şu isimlerden oluşmaktadır: Darıca Fen Lisesi (Sevinç BULUT ve Yeşeren EZDİ) Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi(Özge SOYLU), Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi (Ceylan AKDEMİR BULUT) Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(Emine YILDIZ), Derince Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi( Yıldırım BİLİCİTÜRK), Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Rabia KEREMOĞLU), Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi(Nilgün KARCI) Anamur Anadolu Lisesi(Nazan AKBULUT).    
Darıca Fen Lisesi öncü oldu, “Kaynaktan Faydaya Sözün Gücü” adlı e-Twinning projesi sekiz farklı okulla başladı.

Kuruculuğunu Darıca Fen Lisesi öğretmenlerinden Sevinç Bulut ve Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Özge Soylu’nun yaptığı “Kaynaktan Faydaya Sözün Gücü” adlı eTwinning projesi Kocaeli, Hatay, Mersin illerinden sekiz farklı okulun katılmasıyla oluşturuldu. Dokuz öğretmen, 15-18 yaş aralığında kırk beş öğrencinin katıldığı projede amaç kültürümüzün yapı taşlarından olan deyim ve atasözlerinin yeni nesil üzerinde etkisini sağlamlaştırmak ve sonraki nesillere aktarmaya vesile olmaktır. Bu amaç doğrultusunda birbirinden farklı etkinlikler Web2 araçları kullanılarak gerçekleştirildi.  Projenin paydaşları ve her bir okuldaki yürütücüleri şu isimlerden oluşmaktadır:

Darıca Fen Lisesi (Sevinç BULUT ve Yeşeren EZDİ)

Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi(Özge SOYLU),

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi (Ceylan AKDEMİR BULUT)

Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(Emine YILDIZ),

Derince Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi( Yıldırım BİLİCİTÜRK),

Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Rabia KEREMOĞLU),

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi(Nilgün KARCI)

Anamur Anadolu Lisesi(Nazan AKBULUT).

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.