Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sona yaklaşılıyor

Kocaeli 25.05.2021 - 11:51, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:51
 

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sona yaklaşılıyor

Şantiye alanında ve hastane çevresindeki bağlantı yolları ile çevre düzenlemesi gibi çalışmalar olmak üzere aralıksız olarak sürdürülen Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde bitirilmesi ve bir an önce hizmete açılması planlanıyor.

Çalışmaları yerinde gözlemlemek, eksiklikleri tespit etmek ve sürecin aksamadan yürütülmesi amacıyla bugün Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ve firma yetkililerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.  Toplantıya Pehlevan’ın yanı sıra; İl Sağlık Müdürlüğü’nden Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ve Yatırımlardan Sorumlu Uzman Mimar Sedef Şeşenoğlu katılım sağladı. KOCAELİ’NDE NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmaları detaylı olarak ele alındı, güncel durum değerlendirildi. Heyet tarafından çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasıyla ilgili gerekli iş planları kontrol edildi. Yüklenici firma yetkilileri tarafından Pehlevan ve ekibine genel durum ve çalışmalar hakkında detaylı brifing sunumu yapıldı. Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Kocaeli Şehir Hastanesi ilimizdeki en büyük sağlık yatırımı durumunda. İnşallah yılsonunda açmayı planlıyoruz. Yüklenici firma ile sürekli istişare halindeyiz ve çalışmalar hızla devam ediyor. Personel ve tıbbi cihaz planlamalarını ise Sağlık Bakanlığımız ile koordineli olarak sürdürmekteyiz. Şehir hastanesinin açılması ile Kocaeli’nde nitelikli sağlık hizmeti verme konusunda, ciddi aşama kaydedilecek” diye konuştu.
Şantiye alanında ve hastane çevresindeki bağlantı yolları ile çevre düzenlemesi gibi çalışmalar olmak üzere aralıksız olarak sürdürülen Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde bitirilmesi ve bir an önce hizmete açılması planlanıyor.

Çalışmaları yerinde gözlemlemek, eksiklikleri tespit etmek ve sürecin aksamadan yürütülmesi amacıyla bugün Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri ve firma yetkililerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.  Toplantıya Pehlevan’ın yanı sıra; İl Sağlık Müdürlüğü’nden Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ve Yatırımlardan Sorumlu Uzman Mimar Sedef Şeşenoğlu katılım sağladı.

KOCAELİ’NDE NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmaları detaylı olarak ele alındı, güncel durum değerlendirildi. Heyet tarafından çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasıyla ilgili gerekli iş planları kontrol edildi. Yüklenici firma yetkilileri tarafından Pehlevan ve ekibine genel durum ve çalışmalar hakkında detaylı brifing sunumu yapıldı. Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Kocaeli Şehir Hastanesi ilimizdeki en büyük sağlık yatırımı durumunda. İnşallah yılsonunda açmayı planlıyoruz. Yüklenici firma ile sürekli istişare halindeyiz ve çalışmalar hızla devam ediyor. Personel ve tıbbi cihaz planlamalarını ise Sağlık Bakanlığımız ile koordineli olarak sürdürmekteyiz. Şehir hastanesinin açılması ile Kocaeli’nde nitelikli sağlık hizmeti verme konusunda, ciddi aşama kaydedilecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.