19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sahte araçla 6 dakikada işyeri soydular!

Asayiş 25.05.2021 - 18:40, Güncelleme: 25.05.2021 - 18:40
 

Sahte araçla 6 dakikada işyeri soydular!

Sahte araçla 6 dakikada işyeri soydular!

Gebze’de, prefabrik bina imalatı yapan bir iş yerinin kapısını levyeyle kıran hırsızlar, 6 dakika içerisinde kablo sarılı makaraları, makine ve bilgisayarı çaldı. Olay Gebze Balçık Mahallesi 3222 Sokak’ta prefabrik bina imalatı yapan bir iş yerinde meydana geldi. Kapıyı levye ile kırarak içeri giren 4 hırsız, 2 makara kablo, sunta kesme makinesi ve bilgisayarı çaldı. SAHTE PLAKAYLA İŞYERİNİ SOYDULAR İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızların önce pencereden içeri bakarak birisinin olup olmadığını kontrol ettikleri, daha sonra kapıyı kırarak içeri girdikleri, önce elektrik kablolarının sarılı olduğu 2 büyük makarayı yuvarlayarak götürdükleri, daha sonra sunta kesme makinesi, el aletleri, iş yerinde bulunan kablolar ve ofiste bulunan dizüstü bilgisayarı çaldıkları görüldü. İhbar üzerine soruşturma başlatan jandarma, kamera görüntülerini incelerken, aracın plakasının sahte olduğu belirlendi. İş yeri sahibi Mahir Çiftçi hırsızların güvenlik kameralarını fark ettiklerini, 1 dakika gibi bir sürede kullandıkları levyeyle kapıyı açtıklarını ve 5 dakika içerisinde de malzeme ile eşyaları çalarak olay yerinden uzaklaştıklarını belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi.
Sahte araçla 6 dakikada işyeri soydular!

Gebze’de, prefabrik bina imalatı yapan bir iş yerinin kapısını levyeyle kıran hırsızlar, 6 dakika içerisinde kablo sarılı makaraları, makine ve bilgisayarı çaldı. Olay Gebze Balçık Mahallesi 3222 Sokak’ta prefabrik bina imalatı yapan bir iş yerinde meydana geldi. Kapıyı levye ile kırarak içeri giren 4 hırsız, 2 makara kablo, sunta kesme makinesi ve bilgisayarı çaldı.

SAHTE PLAKAYLA İŞYERİNİ SOYDULAR

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızların önce pencereden içeri bakarak birisinin olup olmadığını kontrol ettikleri, daha sonra kapıyı kırarak içeri girdikleri, önce elektrik kablolarının sarılı olduğu 2 büyük makarayı yuvarlayarak götürdükleri, daha sonra sunta kesme makinesi, el aletleri, iş yerinde bulunan kablolar ve ofiste bulunan dizüstü bilgisayarı çaldıkları görüldü. İhbar üzerine soruşturma başlatan jandarma, kamera görüntülerini incelerken, aracın plakasının sahte olduğu belirlendi. İş yeri sahibi Mahir Çiftçi hırsızların güvenlik kameralarını fark ettiklerini, 1 dakika gibi bir sürede kullandıkları levyeyle kapıyı açtıklarını ve 5 dakika içerisinde de malzeme ile eşyaları çalarak olay yerinden uzaklaştıklarını belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.