Çevreciler Saros için Dilovası’nı örnek gösterdiler

Dilovası 26.05.2021 - 13:44, Güncelleme: 26.05.2021 - 13:44
 

Çevreciler Saros için Dilovası’nı örnek gösterdiler

Çevreciler Saros için Dilovası’nı örnek gösterdiler

Çevreciler, Saros Körfezi'ne yapılması planlanan Saros FSRU Limanı projesine karşı bir araya geldi. Gökerküçük, “Bu hukuksuzluk devam ederse Saros, on yıl sonra Dilovası olacak” dedi. Aralarında 19 STK temsilcisinin yer aldığı çevreciler, Saros Körfezi’ne yapılması planlanan Saros FSRU Liman projesiyle ilgili basın açıklaması düzenlendi. Saraçlar Caddesi’nde bulunan PTT önünde yapılan ortak basın açıklamasında Edirne Kent Konseyi (EKK) Başkanı Ziya Gökerküçük, Bu hukuksuzluk devam ederse on yıl sonra Saros; Dilovası olacak, Aliağa olacak, doğanın öldüğü, canlıların yok olduğu, insanların hastalandığı bir bölge olacak” dedi.
Çevreciler Saros için Dilovası’nı örnek gösterdiler

Çevreciler, Saros Körfezi'ne yapılması planlanan Saros FSRU Limanı projesine karşı bir araya geldi. Gökerküçük, “Bu hukuksuzluk devam ederse Saros, on yıl sonra Dilovası olacak” dedi.

Aralarında 19 STK temsilcisinin yer aldığı çevreciler, Saros Körfezi’ne yapılması planlanan Saros FSRU Liman projesiyle ilgili basın açıklaması düzenlendi. Saraçlar Caddesi’nde bulunan PTT önünde yapılan ortak basın açıklamasında Edirne Kent Konseyi (EKK) Başkanı Ziya Gökerküçük, Bu hukuksuzluk devam ederse on yıl sonra Saros; Dilovası olacak, Aliağa olacak, doğanın öldüğü, canlıların yok olduğu, insanların hastalandığı bir bölge olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.