Çayırova’da ‘Gönülden Gönüle’ ziyaretleri

Çayırova 27.05.2021 - 13:18, Güncelleme: 27.05.2021 - 13:18
 

Çayırova’da ‘Gönülden Gönüle’ ziyaretleri

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında ilçede bulunan dar gelirli vatandaşları hanelerinde ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında oluşan heyetle şehit yakını, gaziler, engelli ve yardıma muhtaç aileler haftalık olarak ziyaret edilmeye devam ediliyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların ihtiyaç ve talepleri dinlenerek gerekli yardımlar yapılıyor. DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ Çayırova Kaymakamlığından yapılan ziyaretlere yönelik yapılan açıklamada, “Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen ‘Gönülden Gönüle’ Projesi kapsamında ilçemizde bulunan dar gelirli vatandaşları hanelerinde ziyaret etti. Özellikle pandemi sürecinde oldukça zor şartlarda ayakta kalabilme çabasıyla hayata tutunmaya çalışan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Kaymakam Gözen, yalnız olmadıklarını hissettirirken, aynı zamanda Covid-19 ile mücadele konusunda alınacak tedbirlerden de bahsetti” denildi. Kaymakam Gözen’e ziyaretlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Deniz Artumlu da eşlik etti.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında ilçede bulunan dar gelirli vatandaşları hanelerinde ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında oluşan heyetle şehit yakını, gaziler, engelli ve yardıma muhtaç aileler haftalık olarak ziyaret edilmeye devam ediliyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların ihtiyaç ve talepleri dinlenerek gerekli yardımlar yapılıyor.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Çayırova Kaymakamlığından yapılan ziyaretlere yönelik yapılan açıklamada, “Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen ‘Gönülden Gönüle’ Projesi kapsamında ilçemizde bulunan dar gelirli vatandaşları hanelerinde ziyaret etti. Özellikle pandemi sürecinde oldukça zor şartlarda ayakta kalabilme çabasıyla hayata tutunmaya çalışan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Kaymakam Gözen, yalnız olmadıklarını hissettirirken, aynı zamanda Covid-19 ile mücadele konusunda alınacak tedbirlerden de bahsetti” denildi. Kaymakam Gözen’e ziyaretlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Deniz Artumlu da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.