19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nefesler tutuldu

Spor 28.05.2021 - 09:59, Güncelleme: 28.05.2021 - 09:59
 

Nefesler tutuldu

Kocaelispor tarihi finalde ve derbide Sakaryaspor ile 1. Lig’e yükselmek için karşılaşacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç bugün saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Süper Lig hakemi Halil Umut Meler yönetecek.

2. Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonu 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play-Off’ta Ankara Demirspor ve Hekimoğlu Trabzon’nu eleyerek finale yükseldi. Beyaz grupta sezonu ikinci bitiren Sakaryaspor ise Vanspor ve Kırşehirspor’u eleyerek finalde Kocaelispor’un rakibi oldu. Bu akşam İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı kazanan takım Cuma gecesi itibari ile 1. Lig takımı olacak.   13 YILLIK 1.LİG HASRETİ Kocaelispor’da ve şehirde nefesler tutuldu. Camia, Körfez’in daha önce 36 kez rakip olduğu Sakaryaspor’u, 37. maç sonunda devirip üst lige çıkacağına inanıyor. Geçen sezon 3. Lig’den açık ara farkla şampiyon olan Kocaelispor bir yıl sonra çok yaklaştığı 1. Lig hasretine 13 yıl sonra nokta koymak için elinden gelen her şeyi yapacak. Maçın normal süresi berabere bitersek 15’er dakikalık iki devreli uzatma süresi oynanacak, uzatmada da sonuç değişmezse penaltılar şampiyonu belirleyecek.  Kocaelispor’da eksik futbolcu bulunmuyor. Takımın 2-2 sona eren Hekimoğlu maçının 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor. Komşu da 5-1 kazanılan Kırşehir maçındaki 11 ile mücadele etmesi bekleniyor.
Kocaelispor tarihi finalde ve derbide Sakaryaspor ile 1. Lig’e yükselmek için karşılaşacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç bugün saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Süper Lig hakemi Halil Umut Meler yönetecek.

2. Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonu 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play-Off’ta Ankara Demirspor ve Hekimoğlu Trabzon’nu eleyerek finale yükseldi. Beyaz grupta sezonu ikinci bitiren Sakaryaspor ise Vanspor ve Kırşehirspor’u eleyerek finalde Kocaelispor’un rakibi oldu. Bu akşam İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı kazanan takım Cuma gecesi itibari ile 1. Lig takımı olacak.  

13 YILLIK 1.LİG HASRETİ

Kocaelispor’da ve şehirde nefesler tutuldu. Camia, Körfez’in daha önce 36 kez rakip olduğu Sakaryaspor’u, 37. maç sonunda devirip üst lige çıkacağına inanıyor. Geçen sezon 3. Lig’den açık ara farkla şampiyon olan Kocaelispor bir yıl sonra çok yaklaştığı 1. Lig hasretine 13 yıl sonra nokta koymak için elinden gelen her şeyi yapacak. Maçın normal süresi berabere bitersek 15’er dakikalık iki devreli uzatma süresi oynanacak, uzatmada da sonuç değişmezse penaltılar şampiyonu belirleyecek.  Kocaelispor’da eksik futbolcu bulunmuyor. Takımın 2-2 sona eren Hekimoğlu maçının 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor. Komşu da 5-1 kazanılan Kırşehir maçındaki 11 ile mücadele etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.