19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uyarılar geldi! 4 gün sürecek…

Kocaeli 30.05.2021 - 10:26, Güncelleme: 30.05.2021 - 10:26
 

Uyarılar geldi! 4 gün sürecek…

Uyarılar geldi! 4 gün sürecek…

Türkiye'de geçtiğimiz hafta yer yer sağanaklar etkili olurken hava sıcaklıkları bazı bölgelerde mevsim normallerinin altına indi. Meteoroloji'nin tahminlerine göre bu hafta da sağanak yağışla başlayacak. Yurdun büyük kısmında görülecek olan sağanak yağışın İstanbul'da dört gün boyunca etkili olması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yurdun birçok şehrinde kendini gösteren sağanak yağışlar bu hafta da sürecek. İstanbul ve çevresinde haftanın önemli bir kısmında yağış görülecek, hava sıcaklıkları birkaç derece düşüş yaşayacak. Yurt genelinde etkisinin gösterecek olan yağışların yer yer etkisini artırması bekleniyor. SAĞANAK ETKİSİNİ BUGÜNDEN GÖSTERMEYE BAŞLAYACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Trakya’nın batısı ve Doğu Toroslar’ın yerel, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara ve İç Ege’nin doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’in batısı ile Eskişehir ve Ardahan çevrelerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir.  
Uyarılar geldi! 4 gün sürecek…

Türkiye'de geçtiğimiz hafta yer yer sağanaklar etkili olurken hava sıcaklıkları bazı bölgelerde mevsim normallerinin altına indi. Meteoroloji'nin tahminlerine göre bu hafta da sağanak yağışla başlayacak. Yurdun büyük kısmında görülecek olan sağanak yağışın İstanbul'da dört gün boyunca etkili olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yurdun birçok şehrinde kendini gösteren sağanak yağışlar bu hafta da sürecek. İstanbul ve çevresinde haftanın önemli bir kısmında yağış görülecek, hava sıcaklıkları birkaç derece düşüş yaşayacak. Yurt genelinde etkisinin gösterecek olan yağışların yer yer etkisini artırması bekleniyor.

SAĞANAK ETKİSİNİ BUGÜNDEN GÖSTERMEYE BAŞLAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Trakya’nın batısı ve Doğu Toroslar’ın yerel, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara ve İç Ege’nin doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’in batısı ile Eskişehir ve Ardahan çevrelerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.