Ellibeş: İnancın zaferi

Siyaset 30.05.2021 - 10:50, Güncelleme: 30.05.2021 - 10:50
 

Ellibeş: İnancın zaferi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 12 yıl sonra yeniden TFF 1.Lig’e adını yazdıran Kocaelispor’un şampiyonluğunu “İnancın zaferi” olarak yorumladı.

YERİMİZ SÜPER LİG Başkan Ellibeş, bu zaferde en büyük payın elbette ki çıkarsız, karşılıksız olarak Kocaelispor’u destekleyen ve başarısı için kenetlenen taraftara ait olduğunu belirterek, şunları söyledi: “İki yılda, iki şampiyonluk. Bu muazzam bir şey. Normal sezonu istediğimiz gibi bitiremesek de, Play-Off finallerinde çok iyi bir performans gösterip, inancımızı ortaya koyduk. Finalde çok kıymetli bir galibiyet elde ettik. Sevinmek, mutlu olmak Kocaelispor taraftarının hakkıdır. Amatörde bile takımlarını yalnız bırakmayarak, bugünlere taşıyan büyük taraftarımızın hakkıdır. Elbette bu başarının en büyük mimarlarından biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’dır. Kocaelispor’a sözde değil, özde destek verdi. İnancını hiç kaybetmedi. En olumsuz gözüken dönemde bile eleştirilere göğüs gerdi. Azmini, tutkusunu kaybetmedi. Şampiyonluk kutlu olsun. Şehir olarak Süper Lig’i de fazlasıyla hak ediyoruz. Hatta bizim yerimiz zaten orasıdır. Gelecek sezon mücadele edeceğimiz lig şehir takımlarıyla dolu olacak. Zor olacak ama daha keyifli olacak. Bu yüzden başarı için takımımızın etrafında daha sıkı ve geniş halkalarla kenetlenmemiz gerekecek. Kocaelispor’u tekrar kutluyorum. Geçen yıl bu başarı öyküsü başlarken Kulüp Başkanımız olan Hüseyin Üzülmez’e önce sağlık diliyor, sonra emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ardından Kulüp Başkanımız Engin Koyun’u, yönetim kurulunu, sağlık problemlerini hiçe sayarak son maçta bile takımın başında yerini alan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı, futbolcularımızı, kulüp çalışanlarımızı, sağlık ekibimizi kısacası bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Son olarak kutlamalar sırasında meydana gelen talihsiz kazada yaralanan futbolcularımız Bahri Can, Benhur ve bütün takıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 12 yıl sonra yeniden TFF 1.Lig’e adını yazdıran Kocaelispor’un şampiyonluğunu “İnancın zaferi” olarak yorumladı.

YERİMİZ SÜPER LİG

Başkan Ellibeş, bu zaferde en büyük payın elbette ki çıkarsız, karşılıksız olarak Kocaelispor’u destekleyen ve başarısı için kenetlenen taraftara ait olduğunu belirterek, şunları söyledi: “İki yılda, iki şampiyonluk. Bu muazzam bir şey. Normal sezonu istediğimiz gibi bitiremesek de, Play-Off finallerinde çok iyi bir performans gösterip, inancımızı ortaya koyduk. Finalde çok kıymetli bir galibiyet elde ettik. Sevinmek, mutlu olmak Kocaelispor taraftarının hakkıdır. Amatörde bile takımlarını yalnız bırakmayarak, bugünlere taşıyan büyük taraftarımızın hakkıdır. Elbette bu başarının en büyük mimarlarından biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’dır. Kocaelispor’a sözde değil, özde destek verdi. İnancını hiç kaybetmedi. En olumsuz gözüken dönemde bile eleştirilere göğüs gerdi. Azmini, tutkusunu kaybetmedi. Şampiyonluk kutlu olsun. Şehir olarak Süper Lig’i de fazlasıyla hak ediyoruz. Hatta bizim yerimiz zaten orasıdır. Gelecek sezon mücadele edeceğimiz lig şehir takımlarıyla dolu olacak. Zor olacak ama daha keyifli olacak. Bu yüzden başarı için takımımızın etrafında daha sıkı ve geniş halkalarla kenetlenmemiz gerekecek. Kocaelispor’u tekrar kutluyorum. Geçen yıl bu başarı öyküsü başlarken Kulüp Başkanımız olan Hüseyin Üzülmez’e önce sağlık diliyor, sonra emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ardından Kulüp Başkanımız Engin Koyun’u, yönetim kurulunu, sağlık problemlerini hiçe sayarak son maçta bile takımın başında yerini alan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı, futbolcularımızı, kulüp çalışanlarımızı, sağlık ekibimizi kısacası bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Son olarak kutlamalar sırasında meydana gelen talihsiz kazada yaralanan futbolcularımız Bahri Can, Benhur ve bütün takıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.