Büyükakın: Süper Lig yolculuğuna devam edeceğiz

Spor 30.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 30.05.2021 - 11:20
 

Büyükakın: Süper Lig yolculuğuna devam edeceğiz

Büyükakın: Süper Lig yolculuğuna devam edeceğiz

Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un sadece 1. Lig’e değil, Süper Lig’e renk getireceğini belirtti. Şehrin Kocaelispor etrafında birleştiğini ifade eden Büyükakın şu şekilde konuştu: Benim hislerim kentin hisleri ile aynı. Yıllardır Süper Lig’e ilişkin bir özlemimiz vardı. Takımımız her zaman Süper Lig’de olsun istiyorduk. Yöneticilerimiz, sporcularımız, taraftarımız, herkes inandı. Kent bu inancın etrafında kenetlendi ve 1. Lig başarısı da geldi.  Hızlı bir şekilde Süper Lig yolculuğumuza devam edeceğimizi Kocaelililere ve ülkeye söylemek, hatırlatmak istiyorum.     GÜÇLÜ VE İNANÇLI BİR TARAFTARI VAR  Kocaelispor, taraftarı ile geçmişteki başarıları ile Süper Lig’in önemli aktörlerinden birisidir. Bu kulübün tekrar Süper Lig’e yükselmesi bu lige de hem kalite hem de renk getirecek. Süper Lig’deki takımların taraftarı ile kıyaslandığında benzer taraftarı olan bir kulüptür Kocaelispor. Çok güçlü ve inançlı bir taraftarı var.     TAKDİR FEDERASYONDA  İki kulübün de üst lige çıkması ile ilgili konuyu spor bakanımız ve TFF başkanımız ile konuştuk, sayın Cumhurbaşkanımıza da istişare etme imkanı bulduk. Kanaat şu şekilde oldu. Bu durumun ligin başında ilan edilmiş olması gerekirdi. Bu saatten sonra bunu yapmak doğru olmaz diye değerlendirildi. İki taraf da üst ligde olmayı istiyor. Komşu ve kardeş takımımız Sakaryaspor’un da üst lige alınmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Takdir tabii ki federasyonda.  
Büyükakın: Süper Lig yolculuğuna devam edeceğiz

Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un sadece 1. Lig’e değil, Süper Lig’e renk getireceğini belirtti. Şehrin Kocaelispor etrafında birleştiğini ifade eden Büyükakın şu şekilde konuştu: Benim hislerim kentin hisleri ile aynı. Yıllardır Süper Lig’e ilişkin bir özlemimiz vardı. Takımımız her zaman Süper Lig’de olsun istiyorduk. Yöneticilerimiz, sporcularımız, taraftarımız, herkes inandı. Kent bu inancın etrafında kenetlendi ve 1. Lig başarısı da geldi.  Hızlı bir şekilde Süper Lig yolculuğumuza devam edeceğimizi Kocaelililere ve ülkeye söylemek, hatırlatmak istiyorum.    

GÜÇLÜ VE İNANÇLI BİR TARAFTARI VAR 

Kocaelispor, taraftarı ile geçmişteki başarıları ile Süper Lig’in önemli aktörlerinden birisidir. Bu kulübün tekrar Süper Lig’e yükselmesi bu lige de hem kalite hem de renk getirecek. Süper Lig’deki takımların taraftarı ile kıyaslandığında benzer taraftarı olan bir kulüptür Kocaelispor. Çok güçlü ve inançlı bir taraftarı var.    

TAKDİR FEDERASYONDA 

İki kulübün de üst lige çıkması ile ilgili konuyu spor bakanımız ve TFF başkanımız ile konuştuk, sayın Cumhurbaşkanımıza da istişare etme imkanı bulduk. Kanaat şu şekilde oldu. Bu durumun ligin başında ilan edilmiş olması gerekirdi. Bu saatten sonra bunu yapmak doğru olmaz diye değerlendirildi. İki taraf da üst ligde olmayı istiyor. Komşu ve kardeş takımımız Sakaryaspor’un da üst lige alınmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz. Takdir tabii ki federasyonda.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.