Gökhan Aktaş; Atatürk’le savaşan kaybeder

Siyaset 30.05.2021 - 15:48, Güncelleme: 30.05.2021 - 15:48
 

Gökhan Aktaş; Atatürk’le savaşan kaybeder

Gökhan Aktaş; Atatürk’le savaşan kaybeder

Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu. Atatürk’ü hedef alan bu sözlere bir tepki de CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’tan geldi. Başkan Aktaş, “İnsan bu sözleri söylemeye utanır. Atatürk olmasa o insanların orada olmasına, namaz kılmalarına olanak yok. Bir ülkenin kanatları altında yaşayıp gidecekler, okumak cahilliği çözmüyor ne yazık ki” yorumunu yaptı. Sert sözler kullanan Başkan Gökhan Aktaş, “İmama haddini bilmesini tavsiye edeceğim. 57 yıllık yaşama 11 savaş,  24 madalya,  7 nişan,  13 kitap,  1 ülke ve milyonlarca özgür insan sığdıran Atatürk’e laf etmek kimsenin haddine değil. O dönemki şartları bilmeden oturduğun yerden konuşmak imama yakışmış. Atatürk’le savaşan gerek içerde gerekse dışarda ne olursa olsun  kaybeder, bundan önce de böyle olmuştur bundan sonra da böyle olacaktır” dedi. ERDOĞAN’A DA SERT ÇIKTI Gökhan Aktaş’ın eleştirilerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan da nasip alırken “AKP Genel Başkanı o sözleri duyuyor, dinliyor, ses etmiyor. Tabi alışkın böyle şeylere, iki ayyaş sözlerine falan, ben sessiz kalmasına şaşırmadım, aksine şaşıranlara şaşıyorum. Erdoğan zaten bunlarla beslenen birisi, Atatürk değerini hiç kaybetmez, aksine her defasında onun aleyhine konuşanlar bir günde unutulur gider” diyerek sözlerini tamamladı.
Gökhan Aktaş; Atatürk’le savaşan kaybeder

Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu. Atatürk’ü hedef alan bu sözlere bir tepki de CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’tan geldi. Başkan Aktaş, “İnsan bu sözleri söylemeye utanır. Atatürk olmasa o insanların orada olmasına, namaz kılmalarına olanak yok. Bir ülkenin kanatları altında yaşayıp gidecekler, okumak cahilliği çözmüyor ne yazık ki” yorumunu yaptı.

Sert sözler kullanan Başkan Gökhan Aktaş, “İmama haddini bilmesini tavsiye edeceğim. 57 yıllık yaşama 11 savaş,  24 madalya,  7 nişan,  13 kitap,  1 ülke ve milyonlarca özgür insan sığdıran Atatürk’e laf etmek kimsenin haddine değil. O dönemki şartları bilmeden oturduğun yerden konuşmak imama yakışmış. Atatürk’le savaşan gerek içerde gerekse dışarda ne olursa olsun  kaybeder, bundan önce de böyle olmuştur bundan sonra da böyle olacaktır” dedi.

ERDOĞAN’A DA SERT ÇIKTI

Gökhan Aktaş’ın eleştirilerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan da nasip alırken “AKP Genel Başkanı o sözleri duyuyor, dinliyor, ses etmiyor. Tabi alışkın böyle şeylere, iki ayyaş sözlerine falan, ben sessiz kalmasına şaşırmadım, aksine şaşıranlara şaşıyorum. Erdoğan zaten bunlarla beslenen birisi, Atatürk değerini hiç kaybetmez, aksine her defasında onun aleyhine konuşanlar bir günde unutulur gider” diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.