“Seçime hem masada hem sahada hazırız”

Siyaset 31.05.2021 - 10:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 10:52
 

“Seçime hem masada hem sahada hazırız”

“Seçime hem masada hem sahada hazırız”

Gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, pandemi sürecinde sandık kurullarını hazırladıklarını dile getirerek, “1 Haziran itibari ile daha fazla sahada olacağız. Seçime hem masada hem de sahada hazırız” dedi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe başkanlığı binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi başlayalı bir yıl oldu. Dünya ve ülke olarak zor dönmelerden geçtik. Darıca’mızda zor dönemlerden geçti. Vatandaşımızdan esnafımıza kadar sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz zamanlar oldu. Bizler yerelde partimizin temsilcisi olarak cumhurbaşkanlığımızın desteklerini ihtiyacı olan ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak için çabaladık. AK Parti Darıca olarak 4 bin haneye ulaşmak çok kıymetli bir onurdu. Teşkilatımıza destekler için bir kez daha teşekkür ederim. Pandemi sürecinde toplantılarımızı hiç aksatmadık. Pandemi süreci zor bir süreç ancak Darıca’daki kurumlarla koordinasyonu üst düzeyde sağlayarak güzel bir işbirliği yaptık. Zor bir dönemdi, kolay değildi ama istişare ve uyum halinde sorunları konuşarak çözüm ürettik. DAHA ÇOK SAHADA OLACAĞIZ Bu süreçte özellikle büyükşehir belediye başkanımız hiç aksatmadan Darıca’da ciddi yatırımlara start verdi. Sadece Büyükşehir Belediyemizin 100 milyonun üzerinde bir yatırımı bölgemize sunmuş oldu. Metro projemiz hiç durmadan aralıksız bir şekilde devam ediyor. Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Bölgenin trafiğini de rahatlatacak bir proje. Darıca, salgın hastalığın getirdiği durağanlığa rağmen güzel bir süreç götürdü. 4 bin yeni üye yaptık. Hedefimiz bunu daha da yükseltmek. 1 Haziran’la beraber daha fazla sahada olacağız. Biz AK Parti teşkilatları olarak hem masada hem de sahada her an seçim olacakmış gibi hazırız. Sandık kurullarımızı da pandemi sürecimizde hazırladık. Sandık görevlilerimizin belirleyeceği program çerçevesinde sahada olacağız. Bu seçim hazırlığı olarak algılanmasın, biz her zaman seçime hazırız. Yol haritamızı belirledik. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatları olarak aldığımız görev ve sorumlulukların farkındayız. Bu sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bütün kademelerimizle beraber bu bayrağı 2023’te genel seçimlerde, 2024’te yerel seçimlerde terimizin son damlamasına kadar görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”
“Seçime hem masada hem sahada hazırız”

Gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, pandemi sürecinde sandık kurullarını hazırladıklarını dile getirerek, “1 Haziran itibari ile daha fazla sahada olacağız. Seçime hem masada hem de sahada hazırız” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe başkanlığı binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi başlayalı bir yıl oldu. Dünya ve ülke olarak zor dönmelerden geçtik. Darıca’mızda zor dönemlerden geçti. Vatandaşımızdan esnafımıza kadar sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz zamanlar oldu. Bizler yerelde partimizin temsilcisi olarak cumhurbaşkanlığımızın desteklerini ihtiyacı olan ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak için çabaladık. AK Parti Darıca olarak 4 bin haneye ulaşmak çok kıymetli bir onurdu. Teşkilatımıza destekler için bir kez daha teşekkür ederim. Pandemi sürecinde toplantılarımızı hiç aksatmadık. Pandemi süreci zor bir süreç ancak Darıca’daki kurumlarla koordinasyonu üst düzeyde sağlayarak güzel bir işbirliği yaptık. Zor bir dönemdi, kolay değildi ama istişare ve uyum halinde sorunları konuşarak çözüm ürettik.

DAHA ÇOK SAHADA OLACAĞIZ

Bu süreçte özellikle büyükşehir belediye başkanımız hiç aksatmadan Darıca’da ciddi yatırımlara start verdi. Sadece Büyükşehir Belediyemizin 100 milyonun üzerinde bir yatırımı bölgemize sunmuş oldu. Metro projemiz hiç durmadan aralıksız bir şekilde devam ediyor. Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Bölgenin trafiğini de rahatlatacak bir proje. Darıca, salgın hastalığın getirdiği durağanlığa rağmen güzel bir süreç götürdü. 4 bin yeni üye yaptık. Hedefimiz bunu daha da yükseltmek. 1 Haziran’la beraber daha fazla sahada olacağız. Biz AK Parti teşkilatları olarak hem masada hem de sahada her an seçim olacakmış gibi hazırız. Sandık kurullarımızı da pandemi sürecimizde hazırladık. Sandık görevlilerimizin belirleyeceği program çerçevesinde sahada olacağız. Bu seçim hazırlığı olarak algılanmasın, biz her zaman seçime hazırız. Yol haritamızı belirledik. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatları olarak aldığımız görev ve sorumlulukların farkındayız. Bu sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bütün kademelerimizle beraber bu bayrağı 2023’te genel seçimlerde, 2024’te yerel seçimlerde terimizin son damlamasına kadar görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.