19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sessiz kalmak ortak olmaktır”

Siyaset 31.05.2021 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 12:26
 

“Sessiz kalmak ortak olmaktır”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Ayasofya'da gerçekleşen programda Atatürk'e lanet okuyan imama tepki göstererek “Sessiz kalmak ortak olmaktır” dedi.

Ayasofya'da gerçekleşen programda bir imam, Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okudu. İmam, Atatürk'e atfen, “Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir?" dedi. Yapılan konuşmaya ve imama tepkiler sürerken bir açıklama da CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten geldi. Soyluçiçek açıklamaya tepki göstererek “Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi. SOYLUÇİÇEK; YAZIKLAR OLSUN Açıklamasını sürdüren Soyluçiçek, “Üstü kapalı olarak yapılan hakaretler artık bu ülkenin Cumhurbaşkanı sıfatı ile burada bulunan Erdoğan’ın katıldığı programda da açık bir şekilde dile getirilmeye başlanmıştır. Buna sessiz kalmak ortaklıktır. Bu ülkenin kurucusu olan ve yedi düvele savaş açarak bu ülkenin geleceğini kurtaran Gazi Mustafa Atatürk’e karşı yapılan bu karalama çalışmaları affedilir gibi değil. Geçmişte yaptıklarını unutanlar nankörlük etmeye devam ediyor. bu millet bu yapılanları unutmayacak. Yazıklar olsun. Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Ayasofya'da gerçekleşen programda Atatürk'e lanet okuyan imama tepki göstererek “Sessiz kalmak ortak olmaktır” dedi.

Ayasofya'da gerçekleşen programda bir imam, Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okudu. İmam, Atatürk'e atfen, “Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir?" dedi. Yapılan konuşmaya ve imama tepkiler sürerken bir açıklama da CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten geldi. Soyluçiçek açıklamaya tepki göstererek “Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi.

SOYLUÇİÇEK; YAZIKLAR OLSUN

Açıklamasını sürdüren Soyluçiçek, “Üstü kapalı olarak yapılan hakaretler artık bu ülkenin Cumhurbaşkanı sıfatı ile burada bulunan Erdoğan’ın katıldığı programda da açık bir şekilde dile getirilmeye başlanmıştır. Buna sessiz kalmak ortaklıktır. Bu ülkenin kurucusu olan ve yedi düvele savaş açarak bu ülkenin geleceğini kurtaran Gazi Mustafa Atatürk’e karşı yapılan bu karalama çalışmaları affedilir gibi değil. Geçmişte yaptıklarını unutanlar nankörlük etmeye devam ediyor. bu millet bu yapılanları unutmayacak. Yazıklar olsun. Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.