Gebzeli Sultanlar’ın gözü Valilik Kupası’nda

Spor 01.06.2021 - 10:49, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:49
 

Gebzeli Sultanlar’ın gözü Valilik Kupası’nda

Gebze Emlak Konutları Bayan Voleybol Grubu, Kocaeli Siteler Arası maçlara yoğun bir şekilde hazırlanırken Kocaeli Siteler Arası Valilik Kupası oluşturmanın zamanının geldiğini ifade ettiler.

Kendisi de bir dönem Beşiktaş Voleybol takımında oynayan Duygu Demir, 3. Etapta Voleybol takımlarını koordine ediyor. Evli ve 1 çocuk annesi olan Demir, hem çocuk hem de sporun nasıl gittiğine dair yaptığı açıklamada, “Aile ile iş veya sporun birbirlerine engel olacağı gibi bir kanaat var ama aslında bu doğru değil. Biz Türk kadınları her ikisini de gayet iyi kombine edebiliyoruz. Yeri gelir eşimize destek olur aile bütçesini birlikte omuzlarız, yeri gelir çocuk eğitimini üstleniriz, yeri gelir şimdi olduğu gibi Voleybol ve diğer spor dallarında başarıdan başarıya koşarız. Biz bu ülkenin, bu toplumun, bu vatanın bir ferdi olarak üzerimize ne düşerse altından gayet iyi kalkarız. Kadınımızın gücüdür bu” dedi. VOLEYBOL FİKRİ Demir, Sitede Voleybol ve spor çalışmalarının nasıl başladığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sitedeki ilk spor etkinlikleri Cemal Beyin düşünce ve çalışmaları ile başladı. Kısa sürede o kadar ilgi gördü ki hepimiz şaşırdık. Basketbol, Bayan Sporları, Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Tavla ve Voleybol olmak üzere 7 dalda gruplandırılan çalışmaların her birine bir sürü insan katılıyor. Voleybola da tahmin ötesi çok yoğun ilgi oldu” dedi. ÖNCÜ ÇALIŞMA Siteyle sınırlı kalmak istemediklerini söyleyen Demir, tüm Kocaeli genelinde maçlara çıkmaya hazırlandıklarını belirterek, “Siteler arasında maçlar yapalım. Kocaeli il genelinde yüzlerce siteler var ve buralarda on binlerce insan yaşıyor. Bunlar arasında takımlar halinde maçlar yapmak çok güzel olur. Hem sağlık açısından hem de dostluk ve kaynaşma açısından spor büyük etkendir. Bu alanda biz tüm Kocaeli için örnek ve öncü bir çalışma yapmış olmayı temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. SİTELER ARASI MAÇLAR İÇİN KOCAELİ VALİLİK KUPASI OLUŞMALI Demir, bağlı oldukları 3. Etap Site Spor Üst Kurulunun şu anda hem diğer sitelerle görüşmeler yaptığını ve “Kocaeli Site Sporları Valilik Kupası” için de Kocaeli Valisi Serdar Yavuz ile önümüzdeki günlerde görüşmeler yapacaklarını söyledi.
Gebze Emlak Konutları Bayan Voleybol Grubu, Kocaeli Siteler Arası maçlara yoğun bir şekilde hazırlanırken Kocaeli Siteler Arası Valilik Kupası oluşturmanın zamanının geldiğini ifade ettiler.

Kendisi de bir dönem Beşiktaş Voleybol takımında oynayan Duygu Demir, 3. Etapta Voleybol takımlarını koordine ediyor. Evli ve 1 çocuk annesi olan Demir, hem çocuk hem de sporun nasıl gittiğine dair yaptığı açıklamada, “Aile ile iş veya sporun birbirlerine engel olacağı gibi bir kanaat var ama aslında bu doğru değil. Biz Türk kadınları her ikisini de gayet iyi kombine edebiliyoruz. Yeri gelir eşimize destek olur aile bütçesini birlikte omuzlarız, yeri gelir çocuk eğitimini üstleniriz, yeri gelir şimdi olduğu gibi Voleybol ve diğer spor dallarında başarıdan başarıya koşarız. Biz bu ülkenin, bu toplumun, bu vatanın bir ferdi olarak üzerimize ne düşerse altından gayet iyi kalkarız. Kadınımızın gücüdür bu” dedi.

VOLEYBOL FİKRİ

Demir, Sitede Voleybol ve spor çalışmalarının nasıl başladığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sitedeki ilk spor etkinlikleri Cemal Beyin düşünce ve çalışmaları ile başladı. Kısa sürede o kadar ilgi gördü ki hepimiz şaşırdık. Basketbol, Bayan Sporları, Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Tavla ve Voleybol olmak üzere 7 dalda gruplandırılan çalışmaların her birine bir sürü insan katılıyor. Voleybola da tahmin ötesi çok yoğun ilgi oldu” dedi.

ÖNCÜ ÇALIŞMA

Siteyle sınırlı kalmak istemediklerini söyleyen Demir, tüm Kocaeli genelinde maçlara çıkmaya hazırlandıklarını belirterek, “Siteler arasında maçlar yapalım. Kocaeli il genelinde yüzlerce siteler var ve buralarda on binlerce insan yaşıyor. Bunlar arasında takımlar halinde maçlar yapmak çok güzel olur. Hem sağlık açısından hem de dostluk ve kaynaşma açısından spor büyük etkendir. Bu alanda biz tüm Kocaeli için örnek ve öncü bir çalışma yapmış olmayı temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

SİTELER ARASI MAÇLAR İÇİN KOCAELİ VALİLİK KUPASI OLUŞMALI

Demir, bağlı oldukları 3. Etap Site Spor Üst Kurulunun şu anda hem diğer sitelerle görüşmeler yaptığını ve “Kocaeli Site Sporları Valilik Kupası” için de Kocaeli Valisi Serdar Yavuz ile önümüzdeki günlerde görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.